Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 8 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Provozní studie vybraného restauračního zařízení
Lachová, Michaela ; Petrů, Zdenka (vedoucí práce) ; Indrová, Jarmila (oponent)
Cílem této bakalářské práce je vypracovat provozní studii vybraného restauračního zařízení a porovnat podnik s okolní konkurencí. Teoretická část slouží jako úvod do stravovacích služeb a teorie marketingu. Obsahuje i kapitolu o histori pražských kaváren. V praktické části se nachází analýza kavárny z hlediska lokality, materiálního vybavení a prvků marketingového mixu. Poslední kapitola shrnuje současný stav pomocí SWOT analýzy a předkládá návrhy na možná vylepšení.
Provozní studie vybraného stravovacího zařízení
Žďárská, Ilona ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Kruisová, Hana (oponent)
Cílem této bakalářské práce je vytvoření provozní studie konkrétního stravovacího zařízení. Dílčími cíli jsou osvětlení fungování všech úseků restaurace La Degustation Bohéme Bourgeoise a analýza úspěchu této provozovny. Práce je koncipována do čtyř celků. První, teoretická část, hodnotí postavení problému v literatuře. Součástí práce je i zhodnocení konkurenčních podniků provozovny. Třetí, nejrozsáhlejší kapitola zahrnuje detailní studii provozu dané restaurace. V poslední části bakalářské práce jsou shrnuty výše uvedené body, a zhodnoceny návrhy na možná zlepšení provozu.
Provozní studie vybraného stravovacího zařízení
Marethová, Veronika ; Indrová, Jarmila (vedoucí práce) ; Mlejnková, Lena (oponent)
Cílem této bakalářské práce je vypracování provozní studie a analýzy spokojenosti zákazníků se službami restaurace Bonato, pomocí metody dotazníkového šetření. Pro naplnění hlavního cíle je třeba se zaměřit na restauraci z hlediska marketingového mixu a zpracovat návrhy na případné zlepšení podmínek provozu. Součástí studie je i srovnání s konkurenčními podniky, které se nachází v okolí hotelu a které mají nabídku produktů v přibližně stejné cenové hladině. Práce je rozdělena na čtyři tematické kapitoly, přičemž první pojednává o stravování jako službě cestovního ruchu a rozvádí podstatu podnikatelského plánu. Ve druhé kapitole je provedena analýza hotelové restaurace, třetí kapitola je věnována výstupům dotazníkového šetření a čtvrtá kapitola se zaměřuje na konečné návrhy na zlepšení.
Provozní studie vybraného gastronomického zařízení
Nováková, Kateřina ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Netková, Jarmila (oponent)
Cílem této bakalářské práce bylo vypracování provozní studie vybraného gastronomického zařízení a jeho porovnání s konkurenčními podniky na základě několika kritérií. Analýzu současného stavu provozovny pak následují návrhy na zlepšení. Práce je strukturována do čtyř kapitol. První část se zabývá úvodem do stravovacích služeb, druhá část se věnuje analýze podmínek provozu vybraného zařízení. Třetí část se zaměřuje na marketingovou strategii podniku. Čtvrtá část pak shrnuje výsledky analýzy a definuje možné návrhy na zlepšení.
Provozní studie gastronomického zařízení v SRN
Borecká, Markéta ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Netková, Jarmila (oponent)
Cílem této bakalářské práce je analýza vybraného gastronomického zařízení a porovnání tohoto podniku s konkurencí v okolí. V práci jsou návrhy na zlepšení současné situace a další možnosti rozvoje podniku. Práce je rozdělena do šesti tematických celků. V první části se práce zabývá významem provozní studie, druhá část obsahuje obecnou charakteristiku stravovacích služeb. Třetí část je zaměřena na charakteristiku lokality Saska-Anhaltska a její atraktivity z hlediska cestovního ruchu. Čtvrtá část se zabývá německou gastronomií. Pátá část srovnává legislativní normy v oblasti gastronomie v Německu a České republice. Poslední šestou částí je analýza podniku včetně návrhů na zlepšení.
Operational study of catering establishment Gurmán s.r.o. specialised in industrial catering
Lachová, Radka ; Valentová, Jana (vedoucí práce) ; Dragula, Ladislav (oponent)
Cílem této bakalářské práce je provést provozní studii gastronomického zařízení Gurmán s.r.o. zaměřeného na poskytování stravování zaměstnanců. Na základě poznatků a informací získaných analýzou jednotlivých aspektů provozu, práce popisuje současný stav provozu a snaží se vymezit postavení vybraného gastronomického zařízení na trhu a navrhnout opatření ke zlepšení slabých stránek.
Provozní studie pohostinského zařízení
Marešová, Petra ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Zábranská, Hana (oponent)
Cílem této bakalářské práce je vypracovat provozní studii vybraného pohostinského zařízení, zhodnotit jeho současnou situaci -- rozsah a kvalitu nabízených služeb a vybavení, a na základě provedené komparace s konkurenčními zařízeními určit slabé a silné stránky provozovny a její postavení na trhu. V neposlední řadě se práce snaží navrhnout možnosti ke zlepšení vybraného zařízení. Práce je rozdělena do čtyř tematických kapitol. První kapitola se zabývá významem ubytovacích a stravovacích služeb v cestovním ruchu. Druhá kapitola se zaměřuje na charakteristiku lokality, součástí této kapitoly je analýza konkurenčního prostředí a komparace služeb. Nejobsáhlejší kapitola je třetí, která se zabývá samotným provozem hotelu. Poslední kapitola uzavírá celou práci možnými návrhy ke zlepšení a doporučeními do budoucna.
Provozní studie restaurace Sklep
Sychrová, Veronika ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Netková, Jarmila (oponent)
Cílem práce bylo vypracování provozní studie restaurace Sklep. Z důvodu obsáhlosti tématu byl kladen důraz především na nejdůležitější složky provozní studie, jako je analýza konkurence a marketingový mix. Vypracovaná provozní studie byla na žádost majitele restaurace navíc doplněna analýzou spokojenosti zákazníků s poskytovanými službami. Za pomoci výstupů provozní studie a dotazníkového šetření byly zpracovány konkrétní návrhy na zlepšení, které byly předány vedení restaurace k posouzení a případné realizaci.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.