Název: Provozní studie gastronomického zařízení v SRN
Překlad názvu: Operational study of catering establishment in Germany
Autoři: Borecká, Markéta ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Netková, Jarmila (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Cestovní ruch; Gastronomie v SRN; Legislativní normy v gastronomii; Provozní studie; German gastronomy; Law in gastronomy; Operational study; Tourism in Saxon-Anhalt

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/31455

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-113761


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2012-06-13, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet