Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 48 záznamů.  předchozí11 - 20dalšíkonec  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Návrhy na zlepšení služeb hotelu U Hraběnky
Kumbárová, Ludmila ; Píza, Petr (oponent) ; Mikulec, Luděk (vedoucí práce)
Předkládaná diplomová práce je zaměřena na problematiku zvyšování a kvalitu poskytovaných služeb v existujícím hotelu na Vysočině v Telči. Jedná se o zařízení, jehož úroveň současných poskytovaných služeb je nutné řadou opatření zvýšit. Při zpracování jsem vycházela z konkrétních poskytnutých ekonomických, provozních i technických údajů realizovaných v rámci současného provozu hotelu. V návrhové části pak předkládám řadu opatření, které mohou vést ke zvýšení obsazenosti, i ostatních poskytovaných současných služeb. Jsem si vědoma, že pro jejich realizaci bude nutno vytvořit nemalé množství prostředků, jejichž návratnost by však měla přivést celkový efekt ve fungování většího povědomí a prosperitě celého hotelu.
Specifika stravování seniorů v cestovním ruchu
Nováková, Kateřina ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Netková, Jarmila (oponent)
Cílem této diplomové práce byla analýza uspokojování potřeb ve sféře stravování segmentu seniorů u vybraných poskytovatelů služeb. Pomocí analýzy je hodnocena míra přizpůsobení stravovacích služeb seniorskému segmentu a následně jsou koncipována doporučení pro rozšíření, či vylepšení aktuální nabídky. Analýza je provedena u jedné světové plavební společnosti orientované převážně na tento segment účastníků cestovního ruchu a dále u tří pražských hotelů. Práce je strukturována do čtyř kapitol. První dvě kapitoly se věnují vymezení segmentu seniorů jako takového, identifikaci jeho potřeb, ať už obecně či specificky ve stravování, a rovněž motivacím seniorů k cestování. Třetí a čtvrtá kapitola se věnují samotné analýze poskytovaných stravovacích služeb a také návrhům na zlepšení.
Stravovací úsek lázeňského domu LD Palace ve Františkových Lázních
Eisenreich, Jindřich ; Valentová, Jana (vedoucí práce) ; Dragula, Ladislav (oponent)
Tato bakalářská práce se zabývá provozem a specifiky stravovacího úseku v lázeňském domě LD Palace ve Františkových Lázních. Práce je rozdělena do dvou částí. První část vysvětluje teoretické pojmy, které se týkají stravovacích služeb. Praktická část charakterizuje a pomocí výsledků dotazníkové šetření analyzuje provoz stravovacího úseku v LD Palace. S ohledem na výsledky dotazníkové šetření byly navrženy možné změny, které by hosté uvítali.
Cateringové služby jako předmět podnikání vybraných podniků
KUDRLIČKOVÁ, Martina
Daná bakalářská práce se zabývá problematikou podniků, jejichž hlavní činností je poskytování cateringových služeb. Cílem práce je zanalyzovat nabízené cateringové služby cateringových společností v oblasti Písecko, specifikovat přání a požadavky jejich potenciálních klientů a na základě výsledků provedených analýz navrhnout možnosti dalšího rozvoje pro podniky nabízející cateringové služby ve zkoumané oblasti.
Podnikatelský záměr stravovacího zařízení pro cykloturisty
KORANDOVÁ, Barbora
Diplomová práce je zaměřena na analýzu podmínek a podpor pro podnikatele při poskytování služeb v Třeboni. Hlavním cílem práce je návrh optimálního podnikatelského záměru pro stravovací zařízení Bistro U Kapra, tedy zanalyzování tržních podmínek, vnitřního prostředí podniku a vypracování kompletní dokumentace s ohledem na cílovou skupinu cykloturistů. Cílem záměru je navázat na zdařilou historii rodinného podniku, vytvořit novou koncepci reagující na aktuální situaci a trendy, současně využít osobní znalost prostředí včetně výstupů z bakalářské práce autorky a to tak, aby podnikatelský záměr mohl být v budoucnu realizován.
Optimalizace procesu řízení restaurace BEER FACTORY
RUSNÁKOVÁ, Tereza
Diplomová práce vychází z nutnosti efektivního řízení současných podniků stravovacích služeb. Problematika řízení podniků stravovacích služeb je velmi obsáhlá, sestává se z řešení otázek pramenících zejména z teorií managementu, ekonomie a psychologie. Práce se na základě této potřeby zabývá optimalizací procesu řízení v aplikaci na vybraný podnik. Hlavním cílem práce je analýza produktu a metod řízení v restauraci Beer factory v komparaci s produkty konkurenčních stravovacích a zábavních zařízení. Následují doporučení pro optimalizaci podnikových interakcí a návrhy rozvoje produktu ve zkoumaném podniku na základě výzkumů a řízených rozhovorů. K naplnění hlavního cíle bude využito tří dílčích cílů, jež směřují k poznání a vyhodnocení aktuálního stavu ve třech oblastech aktivit vybraného podniku, a sice v řízení lidských zdrojů, v řízení zásob a v rámci managementu kvality.
Infrastruktura podniků ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti Blatensko
JÍCHOVÁ, Kristýna
Bakalářská práce se zabývá analýzou infrastruktury podniků ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti Blatenska a definuje možnost dalšího rozvoje zkoumaných podniků na základě průzkumu zákaznických potřeb, vyjádření podnikatelů a dalších subjektů věnujících se zkoumaným službám a rozvoji vybraného území.
Infrastruktura podniků ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti DSO Severní Písecko
FOŘTOVÁ, Zuzana
Bakalářská práce analyzuje infrastrukturu podniků ubytovacích a stravovacích služeb ve vybraném území a definuje možnosti dalšího rozvoje zkoumaných podniků ve vybrané oblasti mikroregionu DSO Severní Písecko na základě vyjádření podnikatelů a dalších subjektů věnujících se zkoumaným službám a rozvoji vybraného území.
Inovace služeb ve vybraném podniku
ŠIMANOVÁ, Michaela
Hlavním cílem diplomové práce byla analýza poskytovaných služeb v lázeňském domě TOSCA v Karlových Varech. Dále hodnocení spokojenosti zákazníků s poskytovanými službami. Dále byl zjišťován jejich zájem o rozšíření nabídky služeb. Diplomová práce byla založena na studiu odborné literatury, praktická část práce na dotazníkovém šetření a řízeném rozhovoru, na jejichž základě byly navrženy inovace služeb.
Podnikatelský koncept cateringových služeb v oblasti jižních Čech
SEMOTAMOVÁ, Petra
Diplomová práce se zabývá vytvořením podnikatelského konceptu nové cateringové firmy v Českých Budějovicích. Nejprve byla prostřednictvím sekundárních dat analyzována daná oblast a její potenciál z gastronomického hlediska včetně analýzy konkurence v cateringových službách. Dále byla využita primární data získaná z řízeného dotazování s několika podnikateli a z dotazníkového šetření určené pro firemní klientelu. Na základě všech získaných informací byl vytvořen podnikatelský koncept cateringové firmy "Bohemia Catering" v Českých Budějovicích, včetně finančního plánu a konkrétních návrhů gastronomicko-společenské událostí.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 48 záznamů.   předchozí11 - 20dalšíkonec  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.