Název: Optimalizace procesu řízení restaurace BEER FACTORY
Překlad názvu: Optimalization of management in BEER FACTORY restaurant
Autoři: RUSNÁKOVÁ, Tereza
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Beer factory; gastronomie; optimalizace; podnik; stravovací služby; řízení; Beer factory; catering services; enterprise; gastronomy; management; optimization
Citace: RUSNÁKOVÁ, Tereza. Optimalizace procesu řízení restaurace BEER FACTORY. České Budějovice, 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/28733

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-153671


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2013-05-08, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet