Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 5 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Business Plan for Gastronomic Facility
Lešická, Martina ; Schüller, David (oponent) ; Chlebovský, Vít (vedoucí práce)
The subject of the thesis is the elaboration of a business plan for the foundation of a new gastronomic facility. The gastronomic facility will be small café located in Nitra Slovakia. This thesis defines basic concepts, objectives, methods, and theoretical knowledge necessary to clarify the subject matter on the basis of which a specific business plan is drawn up. In the conclusion of the thesis, the evaluation of the effectiveness of investing in a particular idea is summarized with the help of financial analysis.
Business Plan for Gastronomic Facility
Lešická, Martina ; Schüller, David (oponent) ; Chlebovský, Vít (vedoucí práce)
The subject of the thesis is the elaboration of a business plan for the foundation of a new gastronomic facility. The gastronomic facility will be small café located in Nitra Slovakia. This thesis defines basic concepts, objectives, methods, and theoretical knowledge necessary to clarify the subject matter on the basis of which a specific business plan is drawn up. In the conclusion of the thesis, the evaluation of the effectiveness of investing in a particular idea is summarized with the help of financial analysis.
Financial analysis of gastronomic facility
Šikyňová, Katarína ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Jenčková, Jiřina (oponent)
Předmětem bakalářské práce na téma "Finanční analýza gastronomického zařízení" je provedení finanční analýzy obchodní společnosti za roky 2011 až 2013, se zaměřením na elementární metodu, analýzu poměrových ukazatelů. Této analýze předchází vymezení základních pojmů a definice finanční analýzy obecně, jako součást teoretické části. Po všeobecné charakteristice analyzované společnosti budou, na základě finančních výkazů za tři účetní období, analyzovány vybrané poměrové ukazatele. Následně budou výsledky analýzy interpretovány. Na závěr, se s pomocí zjištěných výsledků navrhnou opatření, která teoreticky mohou vést k případnému vylepšení jednotlivých ukazatelů, a tudíž ke zlepšení celkové finanční situace společnosti, což je hlavním cílem této bakalářské práce
Podnikatelský plán
Luzan, Dmitrij ; Krause, Josef (vedoucí práce) ; Kubelková, Karina (oponent)
V diplomové práce je zpracován podnikatelský plán gastronomického zařízení. V práci detailně popisuji založení společnosti, analyzuji poptávku po gastronomických službách, je vypracován podrobný finanční plán. V práci je analyzováno okolí firmy, včetně vymezení hlavních dodavatelů a skupin zákazníků, je provedená SWOT analýza, výpočet čisté současné hodnoty, indexu čisté současné hodnoty, vybraných poměrových ukazatelů.
Marketingový plán vybraného gastronomického zařízení
Petránková, Hana ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Valentová, Jana (oponent)
Práce se zabývá problematikou marketingu v pohostinství, především tvorbou marketingového plánu pro malý podnikatelský subjekt. Cílem této bakalářské práce je vypracování marketingového plánu pro nově otevírané gastronomické zařízení Creperii Amálku. Práce se skládá ze dvou velkých celků, a to části teoretické a části praktické. Teoretická část se zabývá obecnými souvislostmi marketingové činnosti v oboru pohostinství. Objasňuje význam marketingu v pohostinství, specifika služeb tohoto oboru a samotnou tvorbu a význam marketingového plánu pro gastronomické zařízení. V praktické části je charakterizováno dané gastronomické zařízení, provedena podrobná situační analýza, stanoveny marketingové cíle a vytvořen návrh marketingové strategie pro tento nový provoz.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.