Název:
Marketingový plán vybraného gastronomického zařízení
Překlad názvu:
Marketing plan for gastronomic facility
Autoři:
Petránková, Hana ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Valentová, Jana (oponent) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2008
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] Práce se zabývá problematikou marketingu v pohostinství, především tvorbou marketingového plánu pro malý podnikatelský subjekt. Cílem této bakalářské práce je vypracování marketingového plánu pro nově otevírané gastronomické zařízení Creperii Amálku. Práce se skládá ze dvou velkých celků, a to části teoretické a části praktické. Teoretická část se zabývá obecnými souvislostmi marketingové činnosti v oboru pohostinství. Objasňuje význam marketingu v pohostinství, specifika služeb tohoto oboru a samotnou tvorbu a význam marketingového plánu pro gastronomické zařízení. V praktické části je charakterizováno dané gastronomické zařízení, provedena podrobná situační analýza, stanoveny marketingové cíle a vytvořen návrh marketingové strategie pro tento nový provoz.My bachelor thesis follows deals with the issue of marketing in gastronomy, especially with creation of a marketing plan for a small facility. The goal of the following bachelor thesis is to create a marketing plan for a newly opened gastronomic facility Creperie Amálka. The thesis consists of two parts, theoretical and practical. Theoretical part deals with general marketing issues in gastronomy. It clarifies the meaning of marketing in gastronomy, particularities of services in this field and the creation and meaning of marketing plan for the gastronomic facility. In the practical part there is a description of the facility, situation analysis, setting of marketing goals and proposed marketing strategy for this newly opened organization.
Klíčová slova:
Gastronomické zařízení; Marketingová strategie; Marketingový mix; Marketingový plán; Situační analýza; Gastronomic facility; Marketing mix; Marketing plan; Marketing strategy; Situation analysis
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/16147