Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 656 záznamů.  začátekpředchozí616 - 625dalšíkonec  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Podnikatelský záměr - kavárna
Piskáčková, Iveta ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Kalábová, Markéta (oponent)
Cílem této diplomové práce je zpracovat podnikatelský plán kavárny. Teoretická část práce se věnuje náležitostem podnikatelského plánu, podnikání a kavárny jakožto formě stravovacího zařízení. V praktické části je na základě marketingové analýzy a odborné literatury vypracován podnikatelský záměr kavárny včetně finančního plánu. V závěru práce je vyhodnoceno, zda je kavárna realizovatelná. Práce může sloužit jako opora při realizací podnikatelské myšlenky.
Podnikatelský plán – Kavárna s hernou (deskové hry)
Jetelová, Markéta ; Boukal, Petr (vedoucí práce) ; Špička, Jindřich (oponent)
Cílem této diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu pro založení kavárny s hernou (deskové hry) v Praze a následné ověření jeho realizovatelnosti a návratnosti investice. Podnikatelský plán je sestaven zejména pro potřebu zakladatelů jako poklad při rozhodování o jeho realizaci. Teoretická část práce se věnuje základním pojmům a podrobnému popisu jednotlivých částí podnikatelského plánu. Praktická část obsahuje samotný podnikatelský plán. Pozornost je věnována zejména popisu podnikatelské příležitosti, analýze konkurence, marketingovému a finančnímu plánu, analýze rizik a tvorbě možných strategií podniku. Na závěr je provedeno celkové zhodnocení, které vychází z výsledků aplikovaných metod. Práce poskytuje komplexní obraz podnikání v daném odvětví a dokazuje životaschopnost podnikatelského záměru v dlouhodobém horizontu.
Podnikatelský plán
Ehlerová, Kristina ; Dvořáček, Jiří (vedoucí práce) ; Machek, Ondřej (oponent)
Cílem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu na založení kavárny v městě Hronov a posouzení reálnosti a proveditelnosti tohoto projektu. Práce je rozdělena do dvou celků. Prvním je teoretická část popisující strukturu podnikatelského plánu. Na tuto část navazuje praktická, která je zaměřená na skutečný podnikatelský plán nově vznikajícího podniku. Hlavními body jsou charakteristika podniku, klíčové osobnosti figurující v podniku a organizační struktura. Následuje analýza okolí pomocí PEST analýzy, Porterova modelu konkurenčních sil a SWOT analýzy. Další nejobsáhlejší kapitolu tvoří finanční plán ve třech variantách vývoje podniku. Práce je uzavřena poslední kapitolou, která se zabývá metodami hodnocení projektu.
Podnikatelský plán časové kavárny
Nikolaeva, Karina ; Klečka, Jiří (vedoucí práce) ; Boukal, Petr (oponent)
Cílem této bakalářské práce je zhotovení podnikatelského plánu pro časovou kavárnu a vyhodnocení možnosti jejího založení a provozování v Praze. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. Teoretická část zahrnuje informace, které jsou nezbytné pro začínajícího podnikatele k vytvoření náležitého podnikatelského plánu. Praktická část je tvořena s ohledem na znalosti získané v části teoretické a obsahuje samotný podnikatelský plán kavárny "Časoprostor". Autor se zabývá zpracováním analýzy trhu a konkurence, marketingové strategie, finančního plánu a hodnocením efektivnosti projektu. Na závěr je provedeno posouzení plánu z hlediska proveditelnosti.
Podnikatelský plán kavárny Le Café Noir
Konderlová, Nicolle ; Pevná, Jana (vedoucí práce) ; Raba, Michal (oponent)
Tato bakalářská práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu, který popisuje založení společnosti s ručením omezeným. Cílem práce je sestavení podnikatelského plánu společnosti zabývající se hostinskou činností a zhodnocení, zda je tento projekt reálný i z ekonomického hlediska. Teoretická část se zabývá definováním základních pojmů podnikání a popisem účelu a struktury podnikatelského plánu. Praktická část se zaměřuje na sestavení podnikatelského plánu pro konkrétní společnost.
Podnikatelský plán nové pražské kavárny
Hartmanová, Kateřina ; Hartman, Ladislav (vedoucí práce) ; Svobodová, Ivana (oponent)
Cílem této diplomové práce je dokázat, že koncept popsané kavárny bude v praxi zajímavý a výdělečný. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou uvedeny nutné informace, které by měl začínající podnikatel vědět. Následně je zde popsána struktura podnikatelského plánu. Praktická část využívá informací získaných z teoretické části a obsahuje samotný podnikatelský plán kavárny "SIESTA café e vino". Je zde zpracována analýza trhu, konkurence, zákazníků, finančního plánu a nakonec SWOT analýza a analýza rizik. Praktická část je zakončena celkovým posouzením a zhodnocením plánu z hlediska proveditelnosti.
Cafe Home business plan
Waldeckerová, Nina ; Jenčková, Jiřina (vedoucí práce) ; Mlejnková, Lena (oponent)
Cílem této bakalářské práce je vypracování kvalitního podnikatelského plánu na založení kavárny na získání potenciálního investora, který by byl ochoten projekt financovat. Teoretická část práce bude zaměřena na pojmy jako podnik, podnikatel a právní formy podnikání. Rovněž bude představena definice podnikatelského plánu a charakterizovány jeho jednotlivé složky. Praktická část navazuje na teoretickou část, kde jsou popsány konkrétní části podnikatelského plánu, aby vznikl ucelený a přehledný plán na založení kavárny Home.
Marketingový plán nové kavárny
Leová, Thi Huyen Trang ; Koudelka, Jan (vedoucí práce) ; Stříteský, Václav (oponent)
Hlavním cílem bakalářské práce je sestavení marketingového plánu na založení nové kavárny, která se bude nacházet ve Vršovicích v městské části Praha 10. Tato práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy, o které se opírá praktická část. V praktické části jsou zpracovány jednotlivé složky analýzy trhu, tj. analýza prostředí, tržního potenciálu, místa, služeb a marketingové pozice. Tyto analýzy vycházejí ze sekundárních dat a dat provedených primárním výzkumem metodou dotazníkového šetření. Na základě těchto analýz je dále navržena marketingová strategie. Výstupem práce je ucelený marketingový plán, který je v praxi využitelným podkladem pro kladné rozhodnutí o podnikatelské činnosti.
Zakladatelský finanční projekt kavárny
Lešniovská, Tereza ; Vávrová, Hana (vedoucí práce) ; Špička, Jindřich (oponent)
Cílem této bakalářské práce je sestavení zakladatelského finančního projektu pro společnost Kino Káva s.r.o. V teoretické části jsou představeny základní pojmy týkající se podnikání, postup strategické a marketingové analýzy, zásady finančního řízení, cenová kalkulace, struktura majetku a kapitálu, problematika daní, zakladatelský rozpočet a poměrové ukazatele hodnotící zdraví podniku. V praktické části je nejdříve společnost představena, následuje analýza mikrookolí a makrookolí a poté se zaměřím na marketingový mix. Dále je sestaven zakladatelský rozpočet ve třech variantách -- realistické, optimistické a pesimistické vždy pro první tři roky podnikání. V závěrečné části jsou jednotlivé varianty zhodnoceny na základě účetních výkazů a poměrových ukazatelů.
Analýza možnosti vzniku nové kavárny - zakladatelský projekt
Šelmátová, Karolína ; Slunčík, Peter (vedoucí práce) ; Štamfestová, Petra (oponent)
Cílem této diplomové práce je analýza možnosti vzniku nové kavárny a sestavení podnikatelského plánu. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části je charakterizován pojem podnikání a podnikatelská činnost v České republice, možné formy podnikání, povinnosti podnikatele a specifika v oblasti pohostinství. Dále je zde definován pojem podnikatelský plán, jeho účel, postup sestavení a jeho struktura. Teoretická část byla zpracována na základě sumarizace informací z odborné literatury a teoretických poznatků autorky získaných během studia na Vysoké škole ekonomické v Praze. Praktická část je tvořena samotným podnikatelským plánem včetně finančního plánu a zhodnocení pravděpodobnosti úspěšnosti kavárny. Tato část vznikla aplikováním teoretických poznatků.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 656 záznamů.   začátekpředchozí616 - 625dalšíkonec  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.