Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 75 záznamů.  předchozí11 - 20dalšíkonec  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Návrh rozvoje minipivovaru formou zprovoznění nové výrobní haly v Olomouckém regionu
Šebelová, Věra ; MBA, Jiří Pacák, (oponent) ; Bumberová, Veronika (vedoucí práce)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku rozvoje minipivovaru formou zprovoznění nové výrobní haly v Olomouckém regionu. Teoretická část obsahuje literární rešerše v oblasti pojetí problematiky řízení rozvoje a růstu firmy se specifikací řízení rodinných firem, rozhodováním o investici a popisem vybraných analytických metod, které jsou použity v další části. Analytická část se zaměřuje na dílčí zhodnocení v oblasti výběru vhodné lokality, zdrojů financování a dalších klíčových oblastí pro následný návrh a rozhodování v oblasti variant plánované investice do růstu firmy. Návrhová část obsahuje výběr a rozpracování zvolené investiční varianty do plánu implementace včetně zhodnocení možných rizik.
Optimalizace marketingového mixu vybrané společnosti na slovenském trhu
Kučerová, Amálie ; Bumberová, Veronika (oponent) ; Milichovský, František (vedoucí práce)
Tato diplomová práce je zaměřená na marketingový mix české společnosti, která působí v mezinárodním prostředí a jeho optimalizaci pro B2B trh na Slovensku. V úvodní části práce bude blíže nastíněna problematika a cíle této práce. Teoretická část je zaměřena na definici základních marketingových pojmů, marketingového mixu, analýzu podniku a jeho okolí. Následující část se zabývá charakteristikou a analýzou současného stavu podniku a slovenského trhu. V poslední části práce je předložen návrh pro optimalizaci marketingového mixu pro již zavedený výrobek na zahraničním trhu s cílem rozšíření exportu a dosažení vyššího tržního podílu.
Obnova a nové využití bývalého okresního soudu ve Zlíně
Křenková, Anna ; Erben, Adam (oponent) ; Pavlovský, Tomáš (vedoucí práce) ; Petříček, Tomáš (vedoucí práce)
Obsahem bakalářská práce bylo zpracovat dokumentaci pro stavební povolení a část dokumentace pro provedení stavby na základě architektonické studie z roku 2015 z Ateliéru architektonické tvorby AG34, která se zabývala návrhem obnovy a nového využití bývalého okresního soudu ve Zlíně. Budova bývalého okresního soudu se nachází na atraktivním místě v centru Zlína, na kraji parku Sad svobody, v blízkosti od Zlínského zámku a na pěší trase mezi náměstím Míru a hlavním autobusovým nádražím. Budova je v majetku města a v současnosti ve zchátralém, zakonzervovaném stavu bez využití a v průběhu svého života doznala řadu stavebních úprav a přístaveb. Stavba není památkově chráněna, skrývá však barokní klenby z původního pivovaru v 1. podlaží a má charakteristickou lisenovou fasádu a členěná okna. Hlavní navržené využití objektu se váže na návrat jeho prapůvodní funkce, v budově je navržena restaurace s minipivovarem, pivní lázně, krátkodobé ubytování dvou kategorií – hotel garni a hostel, a malá prodejna s lázeňskou kosmetikou. Záměrem nového využití bylo lukrativně zužitkovat polohu objektu vzhledem k nutné rekonstrukci, vyzdvihnout historicky zajímavé prvky jeho prostředí a vnést nový život i do jeho okolí. Navržená přístavba a úprava stávajících přístaveb se snaží vhodně funkčně a esteticky doplnit původní stavbu.
Polyfunkční dům v Mikulově
Raszyk, Kristián ; Klimecký, Martin (oponent) ; Gerö, Jiří (vedoucí práce) ; Hradil, Dušan (vedoucí práce)
Bakalářská práce vychází z architektonické studie vypracované v rámci ateliérové tvorby předmětu AG033. Předmětem návrhu je novostavba polyfunkčního domu v proluce historického jádra města Mikulov, přímo pod zámkem a zámeckými hradbami. Z hlediska funkce je polyfunkční dům členěn na bytový dům s šesti byty o velikosti od 2+kk do 4+1, včetně příslušenství bytového domu. Dále se jedná o služby v podobě pronajímatelné jednotky, hospody s minipivovarem a vinárny, která využívá stávající vinný sklep pod zámeckými hradbami. Ve dvoře je skrze průjezd umožněno kryté parkování pro rezidenty a zaměstnance služeb. Z hmotového hlediska je objekt členěn na vícepodlažní část uliční, která se skládá ze dvou objektů různé výšky dle původní historické parcelace, a jednopodlažní část dvorní. Uliční část je pojata, jako moderní adaptace tradičního historického charakteru města. Oba objekty uliční části jsou zastřešeny šikmou střechou z pálených tašek se střešními okny, čímž respektují střešní krajinu města Mikulov. Fasáda je tvořena probarvenými omítkami o dvou barvách dle objektů. Reminiscence na tradiční historické detaily fasády jsou vytvořeny barevnými linkami v kontrastní barvě. Dvorní část je zastřešena plochými vegetačními střechami, které pomáhají odhmotnit zastavěné území. Fasáda je obložena cihelnými pásky pro splynutí s hradbami. Nejvýraznějším vnitřním prostorem je prostor vinárny na čtvercovém půdorysu, zaklenutý českou klenbou s výrazným středovým světlíkem. Celkově návrh polyfunkčního domu propojuje městský život centra Mikulova.
Restaurační minipivovar v Golčově Jeníkově
Wernerová, Lucie ; Soudek, Pavel (oponent) ; Kalousek, Lubor (vedoucí práce)
Projekt se týká návrhu a řešení restauračního minipivovaru s ubytováním. Jedná se o novostavbu budovy na pozemkové parcele č. 2739, která se nachází ve městě Golčův Jeníkov a je umístěná na středové části stavebního pozemku. Přístup k objektu a dispozice uvnitř budovy je bezbariérově řešený. Restaurační minipivovar je navržený pro kapacitu 120 lidí v restauraci a 30 míst k sezení v salonku. Celková lůžková kapacita pensionu je 21 lůžek. Jeden dvoulůžkový pokoj je navržený pro bezbariérové užívání pokojové buňky. Nosný systém restauračního minipivovaru je kombinovaný, který je tvořený z části skeletovým prefabrikovaným systémem S 1.2 a z části stěnovým. Jsou navržené ŽB sloupy o rozměrech 0,4 x 0,4 m s osovou vzdáleností 6 x 8 m. Zděná část objektu a výplňové zdivo ŽB skeletu v nadzemních podlažích je vyzděné z keramických tvárnic typu THERM. Výplň skeletu v suterénu je tvořená ze ztraceného bednění. Budova je zateplená certifikovaným kontaktním zateplovacím systémem s tloušťkou izolantu 130 mm. Vnitřní nosné a nenosné příčky v 1.PP a 1.NP jsou vyzděné z keramických broušených tvárnic typu THERM a v 2.NP jsou navržené sádrokartonové příčky. Budova je zastřešená plochou jednoplášťovou střechou s klasickým pořadím vrstev. Nosná konstrukce střechy a stropů jsou tvořené předpjatými panely SPIROLL. Skladba ploché střechy je přitížená říčním kamenivem tloušťky 120 mm.
Podnikatelský záměr-zřízení minipivovaru
Koplík, Vojtěch ; Smolka, Pavel (oponent) ; Rompotl, Jaroslav (vedoucí práce)
Tato práce je zaměřená na vytvoření podkladu pro rozhodnutí o realizaci podnikatelského záměru- zřízení minipivovaru. Práce je rozdělena do tří částí v první části jsou popsány teoretické teoretické postupy a východiska, v části druhé jsou zpracovány jednotlivé analýzy, a v části třetí je zpracován již samotný vlastní návrh realizace minipivovaru.
Rodinný dům s minipivovarem v Radějově
Hudeček, Marek ; Jelínková, Barbora (oponent) ; Štěpánek, Ladislav (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem rodinného domu s minipivovarem v Radějově. Objekt je podsklepený a má 2 podzemní podlaží a 2 nadzemní s plochou střechou. Je osazený do svažitého terénu. V objektu se nachází provozovna a dvě bytové jednotky.
Minipivovar s restaurací
Mikasová, Natálie ; Kacálková, Lenka (oponent) ; Kacálek, Petr (vedoucí práce)
Předmětem diplomové práce je zpracování projektové dokumentace pro provedení stavby. Cílem práce je návrh minipivovaru s restaurací. Objekt je navržen v okrajové části obce Dymokury, okres Nymburk ve středočeském kraji. Jedná se o samostatně stojící stavbu o 3 podlažích, o dvou nadzemních podlaží a je částečně podsklepen. Objekt je založen na základových pasech z monolitického betonu, obvodové zdivo v suterénu a stropní konstrukce jsou řešeny jsou železobetonové. Obvodové konstrukce nadzemních podlaží a vnitřní nosné zdivo a nenosné příčky jsou řešeny z keramického zdiva a objekt je zastřešen jednoplášťovou plochou střechou s extenzivní zelení. V objektu se nachází prostory minipivovaru, prostory restaurace (kuchyň, sklady surovin) a prostory stravování. Dále se v objektu nachází zázemí pro zaměstnance s hygienickým zázemím, hygienické zázemí pro hosty restaurace, technická místnost a strojovna vzduchotechniky.
Návrh podnikatelského plánu pro vznik a rozvoj vybraného podniku
Kropáček, Lukáš ; Kobzík, Petr (oponent) ; Konečná, Zdeňka (vedoucí práce)
Hlavním cílem předkládané absolventské práce je vytvořit návrh podnikatelského záměru pro vznik a další rozvoj minipivovaru.
Návrh online marketingové komunikace pro minipivovar
Zachová, Adéla
Zachová, A. Návrh online marketingové komunikace pro minipivovar. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2023. Bakalářská práce se zabývá návrhem online marketingové komunikace pro zvolený minipivovar. Návrh se opírá o analytickou část, jejíž součástí je analýza vnitřního a vnějšího prostředí, dotazníkové šetření a SWOT analýza, které určují vhodnou marketingovou strategii. Na základě provedených analýz byly doporučeny nástroje online i offline komunikace. Součástí práce je návrh prvků jednotného vizuálního stylu a webové stránky. Jednotlivé návrhy a doporučení by měla minipivovaru pomoci k získání nových zákazníků a zvýšení povědomí o značce.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 75 záznamů.   předchozí11 - 20dalšíkonec  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.