Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1,133 záznamů.  začátekpředchozí31 - 40dalšíkonec  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.02 vteřin. 
Marketingová komunikace podniku poskytující službu
Marková, Adéla ; Kaňovská, Lucie (oponent) ; Mráček, Pavel (vedoucí práce)
Diplomová práce je zaměřena na rozbor marketingového komunikace podniku Tomi bar. Práce se skládá ze tří hlavních částí. První část je věnována teoretickým východiskům potřebná pro znalost problematiky. V následné analytické části je práce věnována rozboru samotného podniku, a to ze strany interní i externí. Třetí část je postavena na popsání návrhů, tyto návrhy by měly pomoci zlepšit některé elementy marketingové komunikace podniku.
Návrh zavedení nového produktu na trh
Kovářová, Veronika ; Ing.Marianna Ďurašková (oponent) ; Šimberová, Iveta (vedoucí práce)
Předmětem bakalářské práce „Návrh zavedení nového produktu na trh“ je analýza uvedení nového typu kupónu Unišek + společnosti Le Cheque Dejeuner, s.r.o. na domácí trh. Práce je rozdělena do dvou částí. V první části bude zpracována teoretická problematika, tj. jednotlivé metody, vymezení základních pojmů, podrobné rozebrání základních složek marketingového mixu tzv. 4P, popis jednotlivých etap a s tím souvisejících analýzy. V praktické části bude charakterizována výše jmenovaná společnost, která zavádí produkt na trh, úspěšnost zavedení produktu a ověřena správnost stanovených hypotéz.
Podnikatelský plán pro vznik společnosti Octago s. r. o.
Malast, Martin ; Dohnalová, Veronika (oponent) ; Hornungová, Jana (vedoucí práce)
Predmetom mojej bakalárskej práce je podnikateľský zámer na vytvorenie spoločnosti Octago s.r.o. Práca sa skladá z troch častí, teoretickej, analytickej a praktickej. V teoretickej časti sa zameriavam na definovanie pojmov podnikateľský plán, podnik, podnikanie, marketing, analýzu trhu. V analytickej časti som rozpracoval teoretické východiska. V praktickej časti som vypracoval podnikateľský plán pre spoločnosť Octago s.r.o.. Cieľom práce je skutočné založenie firmy Octago s.r.o.
Optimalizace procesů servisního oddělení společnosti Bystronic Czech Republic, s.r.o
Doušková, Lucie ; Drlík, Michal (oponent) ; Rozehnalová, Jana (vedoucí práce)
Tato diplomová práce je zaměřena na zmapování servisního oddělení ve společnosti Bystronic Czech Republic s.r.o. a optimalizaci k jejímu zlepšení budoucích stavů procesů. Optimalizace bude obsahovat návrh řešení ke zlepšení funkcionality oddělení tak, aby bylo možné dosáhnout podnikových cílů. Vyhodnocení vychází z porovnání dat minulých období za užití procesního přístupu. V úvodu jsou popsány analytické a optimalizační nástroje, ze kterých načerpané informace budou použity k návrhu nejvhodnějšího řešení.
Podnikatelský záměr
Kodeš, Jakub ; Nedomová, Lenka (oponent) ; Veselý, Josef (vedoucí práce)
Diplomová práce vznikla v důsledku nedostatečné kultury v prodeji koncovému zákazníkovi. Cílem vznikající společnosti je poukazovat na tyto nedostatky a přinášet zákazníkovi jejich řešení, které má vliv na všechny procesy ve firmě. V konečném důsledku přináší našemu zákazníkovi zlepšení komunikace se spotřebitelem, zvýšení prestiže firmy a zvýšení obratu.
Studie proveditelnosti založení bezlepkové pizzerie
Páter, Vít ; Vraniak, Lukáš (oponent) ; Chlebovský, Vít (vedoucí práce)
V této práci se zabývám tím, jestli je možné vybudovat konkurence schopnou bezlepkovou pizzerii, která bude přímo konkurovat normálním pizzeriím, dokonce se pokusí nabídnout nižší ceny a vybudovat si určitou konkurenční výhodu. Práce se skládá ze tří částí. V první části se zaměřím pouze na teoretickou část problematiky podnikání a vybudování podniku. Druhá část obsahuje především analýzy zákazníků a konkurence. Třetí část obsahuje návrh bezlepkové pizzerie založené na poznatcích z předchozích dvou částí.
Podnikatelský plán na založení restaurace
Vašendová, Dominika ; Janošcová, Zuzana (oponent) ; Ptáček, Roman (vedoucí práce)
Předmětem této diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu na založení restaurace ve Frenštátě pod Radhoštěm. První část se zaměřuje na teoretická východiska, která vymezují pojmy spjaté s tvorbou podnikatelského plánu. Analytická část převádí teoretické poznatky do praxe. Obsahuje analýzy makro i mikroprostředí a marketingový průzkum k ověření poptávky po novém restauračním zařízení v dané lokalitě. Výsledkem je návrh podnikatelského plánu pro založení podniku.
Možnosti financování inovací v malých a středních podnicích
Vavrys, Ondřej ; Čuperová, Lenka (oponent) ; Bočková, Nina (vedoucí práce)
Předmětem bakalářské práce „Možnosti financování inovací v malých a středních podnicích“ je popis zamýšlené produktové inovace ve společnosti a návrh možného financování. V teoretické části práce jsou vysvětleny pojmy související s inovacemi a možnosti financování podnikových aktivit. Praktická část je zaměřena na charakteristiku vybrané společnosti a možné varianty financování zamýšlené inovace. Závěr práce obsahuje hodnocení a návrh řešení daného problému.
Podnikatelský záměr firmy
Zedníková, Barbora ; Vrba,, Kamil (oponent) ; Sládková, Jitka (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zabývá vytvořením návrhu podnikatelského plánu, jehož předmětem je vybudování střediska sdílených služeb pro podporu mezinárodního prodeje. Práce se skládá ze tří hlavních částí. Práce vychází z teoretických poznatků, dále následuje analýza tržního prostředí a konkurence. Nakonec je rozpracován postup pro založení střediska včetně ekonomického hodnocení.
Rozvoj malého rodinného podniku
Šimčík, Michael ; Bočková, Nina (oponent) ; Koráb, Vojtěch (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá problematikou rozvoje rodinného podniku Vinařství Výmola v obci Mikulčice na jižní Moravě v návaznosti s rostoucí pracovní poptávkou na provoz podniku. Na úvod práce jsou stanoveny a popsány analýzy, které jsou následně aplikovány na trh, v kterém se podnik pohybuje, a na podnik samotný. V návrhové části je rozvržena implementace rozvoje podniku.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 1,133 záznamů.   začátekpředchozí31 - 40dalšíkonec  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.