Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Studie proveditelnosti založení bezlepkové pizzerie
Páter, Vít ; Vraniak, Lukáš (oponent) ; Chlebovský, Vít (vedoucí práce)
V této práci se zabývám tím, jestli je možné vybudovat konkurence schopnou bezlepkovou pizzerii, která bude přímo konkurovat normálním pizzeriím, dokonce se pokusí nabídnout nižší ceny a vybudovat si určitou konkurenční výhodu. Práce se skládá ze tří částí. V první části se zaměřím pouze na teoretickou část problematiky podnikání a vybudování podniku. Druhá část obsahuje především analýzy zákazníků a konkurence. Třetí část obsahuje návrh bezlepkové pizzerie založené na poznatcích z předchozích dvou částí.
Návrh konceptu služby kolateralizace kryptoaktiv pro FinTech společnosti v Evropské unii
Páter, Vít ; Zinecker, Marek (oponent) ; Bumberová, Veronika (vedoucí práce)
Diplomová práce se zaměřuje na koncept služby kolateralizace kryptoaktiv pro FinTech společnosti v EU. Byla provedena analýza vnějšího prostředí PEST, obsahující dokumentární analýzu legislativy, hodnocení ekonomických faktorů a analýzu chování kryptoinvestorů. Fundamentální analýzou byla vybrána vhodná kryptoaktiva pro použití jako kolaterál. Syntetickou metodou COP byly identifikovány příležitosti, problémy a výzvy spojené s konceptem. Navržený komplexní koncept služby zajistí generování zisků, bezpečnost a minimalizaci rizik. Cílem je poskytnout spolehlivou službu pro FinTech společnosti v reakci na technologický posun v oblasti kryptoaktiv.
Studie proveditelnosti založení bezlepkové pizzerie
Páter, Vít ; Vraniak, Lukáš (oponent) ; Chlebovský, Vít (vedoucí práce)
V této práci se zabývám tím, jestli je možné vybudovat konkurence schopnou bezlepkovou pizzerii, která bude přímo konkurovat normálním pizzeriím, dokonce se pokusí nabídnout nižší ceny a vybudovat si určitou konkurenční výhodu. Práce se skládá ze tří částí. V první části se zaměřím pouze na teoretickou část problematiky podnikání a vybudování podniku. Druhá část obsahuje především analýzy zákazníků a konkurence. Třetí část obsahuje návrh bezlepkové pizzerie založené na poznatcích z předchozích dvou částí.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.