Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 425 záznamů.  začátekpředchozí21 - 30dalšíkonec  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Studentské start-upy: založení a rozvoj
Miček, Tomáš ; Chlebovský, Vít (oponent) ; Koráb, Vojtěch (vedoucí práce)
Předmětem této práce je analýza současného stavu trhu se zeleninou a microgreens v České republice a vytvoření podmínek pro vybudování vlastní farmy microgreens. Výsledek práce je podpořen zjištěními vycházejícími z užití analytických nástrojů jako je SLEPTE, SWOT, Porterova analýza pěti sil a lean canvas. Teoretická část obsahuje definice základních pojmů týkajících se podnikání, startupů a analytických nástrojů. Výsledkem této práce je shrnutí získaných dat a následné zhodnocení proveditelnosti projektu.
Podnikatelský plán pro založení kavárny
Bubeníčková, Lucie ; Kadlec, Tomáš (oponent) ; Bayerová, Vladimíra (vedoucí práce)
Diplomová práce je návrhem podnikatelského plánu pro založení literární kavárny v obci Hustopeče u Brna. Návrh vychází z analýzy trhu a marketingového průzkumu, ze kterých vyplývá, jaká je velikost trhu, konkurence na trhu a počet potenciálních zákazníků. Samotný podnikatelský plán zahrnuje marketingový mix a vyčíslený finanční plán na prvních 5 let podnikání.
Podnikatelský plán
Celbová, Hana ; Janok, Jakub (oponent) ; Kocmanová, Alena (vedoucí práce)
Diplomové práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu pro založení kadeřnického salónu, který se bude nacházet v obci Nový Hrádek v Královéhradeckém kraji a bude provozován jako živnost fyzické osoby. Návrh podnikatelského plánu vychází z teoretických poznatků a zpracovaných analýz (SLEPT, SWOT, Porterova analýza konkurenčních sil) a volí vhodné strategie, aby uspokojoval potřeby zákazníků a vytvářel přidanou hodnotu pro majitelku.
Tvorba podnikatelského záměru
Valenta, Daniel ; Potužník,, Michal (oponent) ; Vítková, Eva (vedoucí práce)
Předmětem této diplomové práce s názvem Tvorba podnikatelského záměru je snaha čtenářům přiblížit danou problematiku a seznámit je se všemi náležitostmi, jak takový podnikatelský záměr vytvořit. Diplomová práce je rozdělena do dvou jednotlivých kategorií. Teoretická část se zabývá problematikou, jak vytvořit společnost se všemi právními náležitostmi. Podrobně se zabývá, jaké typy společnosti existují a jakým způsobem danou společnost financovat. V navazující praktické části se nachází konkrétní podnikatelský záměr. V této případové studii jsou již přímo řešeny jednotlivé dílčí části daného podnikatelského záměru tak, aby byl proveditelný a uskutečnitelný.
Návrh podnikatelského plánu pro založení a rozvoj podniku
Koutná, Helena ; Hrstková Dubšeková, Lenka (oponent) ; Koráb, Vojtěch (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zabývá podnikatelským plánem na založení a rozvoj vesničky pro seniory – Villis s.r.o. Cílem této práce je pomocí vhodných metod ověřit, zda v současné době lze podnikat a dosahovat zisku v oblasti poskytování ubytovacích služeb seniorům. Teoretická část vysvětluje, kdo je podnikatel, co podnikání obnáší, k čemu slouží podnikatelský plán a jaké informace by měl podnikatelský plán obsahovat. V praktické části jsou řešeny otázky právní formy podniku, technického zajištění, marketingu, personálního obsazení a financování.
Návrh podnikatelského záměru na základě franchisingového konceptu
Franěk, Petr ; Jadrníček, Tomáš (oponent) ; Šimberová, Iveta (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou otevření prodejny s pánskou módou ve městě Brně, na základě franchisingové koncepce italské společnosti. Výchozími body práce jsou teoretické poznatky o tomto způsobu podnikání a technická specifikace a požadavky franchisora, na jejichž základě bude vypracován podnikatelský záměr, společně s hodnocením jeho proveditelnosti.
Rozvoj malé firmy
Pittová, Michaela ; Pavlů, Jan (oponent) ; Koráb, Vojtěch (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zabývá vytvořením návrhu pro rozvoj penzionu a restaurace. Jedná se o vytvoření externích a interních analýz pro danou firmu. Hlavním cílem je na základě vyhodnocených analýz vytvořit plán pro budoucí rozvoj malé firmy, která podniká v oboru ubytování a stravování.
Podnikatelský záměr malého podniku
Dušková, Ivana ; Veselá, Jitka (oponent) ; Kocmanová, Alena (vedoucí práce)
Předmětem diplomové práce je příprava a tvorba podnikatelského záměru na založení konkrétního malého podniku. Práce obsahuje charakteristiku pojmů, které souvisejí se zakládáním podniku, popisuje podnikatelský záměr a jeho strukturu. Obsahuje analýzu současné situace v konkrétním oboru podnikání, která ovlivňuje založení podniku, a dále pak návrh vlastního podnikatelského záměru výrobního podniku.
Technological Innovation Ecosystems and the Start-up Owner’s Manual
Albrecht, Robert ; Kotásek, Miroslav (oponent) ; Ellederová, Eva (vedoucí práce)
The aim of this Bachelor’s thesis is to analyse ecosystems that are not only home to successful business companies but they also support the creation and growth of new founded startups. Furthermore, the thesis includes a manual that contains valuable information that might help inexperienced entrepreneurs grasp some fundamental ideas behind the business launch. In the final part, various places that support or help startups in the region of Brno are mentioned. The content of the manual is based on the author’s practical experience from both the startup environment and the events for beginner entrepreneurs.
Podnikatelský plán pro založení malé společnosti
Kolářová, Ludmila ; Kratochvíl, Josef (oponent) ; Mazlová, Tamara (vedoucí práce)
Předmětem mé diplomové práce je tvorba podnikatelského plánu pro realizaci prodejny potravin, zaměřené na prodej pečiva. Prodejna bude poskytovat svým zákazníkům širo-kou nabídku pečiva, dále vlastní výrobky studené kuchyně a jiné zboží. Teoretická část mé diplomové práce je věnována stručné definici podnikatelského plánu, obecným charakteristikám podnikání a možných typů společností a také základním požadavkům na zpracování podnikatelského plánu. V návrhové části diplomové práce jsou zpracovány analýzy aktuální situace na trhu. Následně je vypracován konkrétní podnikatelský plán pro založení prodejny pečiva. Součástí této kapitoly je i hodnocení rizik a finanční plán budoucího podniku. V závěru je zhodnoceno naplnění cílů a verifikace hypotéz.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 425 záznamů.   začátekpředchozí21 - 30dalšíkonec  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.