Název: Mykotoxiny v pivovarských surovinách a v pivu
Překlad názvu: Mycotoxins in Brewing Materials and Beer
Autoři: Běláková, Sylvie ; Vávrová, Milada (oponent) ; Márová, Ivana (oponent) ; Kráčmar, Stanislav (oponent) ; Čáslavský, Josef (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Ječmen; LC-MS/MS; mykotoxiny; pivo; slad; UPLC/FLR; Barley; beer; LC-MS/MS; malt; mycotoxins; UPLC/FLR

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/25107

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-544727


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet