Název: Použití antioxidantů při výrobě bílých klobás
Překlad názvu: Use of antioxidants in the production of white sausages
Autoři: Richterová, Nikola ; Pořízka, Jaromír (oponent) ; Mikulíková, Renata (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Antioxidanty; butylhydroxytoluen; bílá klobása; rozmarýn lékařský; senzorická analýza; šalvěj lékařská; Antioxidants; butylhydroxytoluene; Rosmarinus officinalis; Salvia officinalis; sensory analysis; white sausage

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/209775

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-525783


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-06-04, naposledy upraven 2023-06-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet