Original title: Použití antioxidantů při výrobě bílých klobás
Translated title: Use of antioxidants in the production of white sausages
Authors: Richterová, Nikola ; Pořízka, Jaromír (referee) ; Mikulíková, Renata (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2023
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: Antioxidants; butylhydroxytoluene; Rosmarinus officinalis; Salvia officinalis; sensory analysis; white sausage; Antioxidanty; butylhydroxytoluen; bílá klobása; rozmarýn lékařský; senzorická analýza; šalvěj lékařská

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/209775

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-525783


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2023-06-04, last modified 2023-06-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share