Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 134 záznamů.  začátekpředchozí21 - 30dalšíkonec  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Pivovar Hoppy Friends
Němeček, Pavel ; Novotný, Miloslav (oponent) ; Brzoň, Roman (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá návrhem pivovaru Hoppy Friends, který je situovaný ve městě Moravská Třebová. Objekt je navržen třipodlažní a je podsklepený. V podzemním podlaží je umístěn ležácký sklep spolu s chadícím boxem. V prvním podlaží se nachází varna pivovaru se šrotovnou a skladem surovin, návštěvnické centrum, zázemí pro sládka, technická místnost s kotelnou a prodejna. Ve druhém podlaží jsou situovány kanceláře a laboratoře. Objekt pivovaru je navržen ze zděného systému s provětrávanou fasádou a obkladem ze dřevěných desek a hliníkového obkladu, založení na základových pasech s jednoplášťovou plochou střechou.
Založení malého pivovaru
Doležalová, Hana ; Belková, Eva (oponent) ; Koráb, Vojtěch (vedoucí práce)
Cílem této diplomové práce je vytvoření reálného podnikatelského plánu pro založení malého podniku zabývající se výrobou piva v Dolních Libchavách. Práce se skládá ze dvou částí teoretické a praktické. V teoretická části dojde k seznámení se základními pojmy, vymezení potřebných analýz a podrobnému popisu jednotlivých částí podnikatelského plánu. V praktické části je zpracován podnikatelský plán pro pivovar. Jsou zde provedeny analýzy vnitřního a vnějšího prostředí a nakonec finanční zajištění podnikatelské činnosti.
Pivovar ve městě, město v pivovaru
Štěpánek, Martin ; Poláček, Jaroslav (oponent) ; Kopáčik, Gabriel (vedoucí práce)
Areál znojemského pivovaru, přestože se nachází na velmi atraktivním místě historického centra, patří k nejrozsáhlejším nevyužívaným plochám ve městě. Oživení tohoto území je velkým úkolem, se kterým se bude Znojmo v nejbližších letech potýkat. V podmínkách malého města s nevelkým rozvojovým potenciálem, není pravděpodobně možné počítat s jednorázovou realizací celé operace, ale spíše s řadou postupných zásahů.
Penzion s pivovarem
Gőghová, Orsolya ; Kalánek, Jiří (oponent) ; Kacálek, Petr (vedoucí práce)
Novostavba penzionu s malým pivovarem situovaný v mestě Prostejov. Objekt je třipodlažní s plochou střechou, neni podsklepený. V prvním podlaží se nachází pivovar se skladem, středně velký kuchyň s příslušnými sklady, hygienické zázemí a restaurace. Kuchyň je dimenzováno pro přípravu 150 jídel, v restauraci na přízemí je 81 míst pro návšteníky a část galerie má kapacitu 70 míst. V prvním nadzemním podlaží ješte se nacházi pokoj pro invalidy. Na další polaží se nachazí pokoje pro hostů a technické místnosti pro vzduchotechniky.
Marketingová komunikace pro produkt v pivovarnickém odvětví
Štadlerová, Kristýna ; Vylíčil, Ondřej (oponent) ; Chlebovský, Vít (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá změnou marketingové komunikace produktu Royal Dog cider v pivovarnickém odvětví, která je analyzovaná na základě provedených analýz. Smyslem této bakalářské práce je zhodnocení současného stavu marketingové komunikace produktu Royal Dog cider, který spadá pod společnost Pivovar ZUBR a.s. Dle výstupu provedených analýz jsou následně navržena opatření, která mají za cíl přilákat potencionální zákazníky a dostat produkt a také firmu do většího povědomí.
Automatizace varny pivovaru
Krykorka, Daniel ; Pásek, Jan (oponent) ; Štohl, Radek (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá automatizací varny pivovaru v Ústeckém kraji. První část práce popisuje technologií vaření piva. Druhá část rozebírá provedené změny v technologii a zavedení vzdálené správy. Dále je podrobně popsán návrh a implementace algoritmů do stávajícího PLC a návrh SCADA systému včetně jeho nasazení. Poslední část popisuje postup testování a ladění celého systému včetně analýzy záznamu scezování.
Obnova kláštera ve Šternberku
Sarvašová, Anna ; Kocourek, Tomáš (oponent) ; Guzdek, Adam (vedoucí práce)
Predmetom diplomovej práce bola architektonická štúdia návrhu obnovy augustiniánskeho kláštora Šternberk. Objekt je vo vlastníctve mesta, ktorého úlohou je vytvárať pre opátstvo nové funkcie a využitie. Mesto plány na výstavbu kláštora nekonkretizovalo, išlo skôr o víziu budúcnosti a objavenie nových možností. Na základe analýzy jestvujúcej domény sa vyvodia závery o využití nových funkcií. Opátstvo je centrálne umiestnené a je prevádzkovo a štrukturálne prepojené s rímskokatolíckym kostolom Zvěstování Panny Marie. Ku kláštoru patrí aj záhrada, ktorá je v súčasnosti neprístupná a nevyužívaná. V pláne je revitalizácia záhrady a vybudovanie podzemného parkoviska, ktoré bude slúžiť kláštoru a mestu. Záhrada bude prístupná verejnosti a zároveň umožní prístup do inej časti mesta. Oživenie kláštora a jeho záhrad by malo lokalitu zatraktívniť a pritiahnuť ľudí do mesta. Cieľom návrhu je vytvorenie kvalitného verejného prostredia v historickom jadre mesta Šternberk.
REVITALIZACE A PROSTOROVÁ KULTIVACE KLÁŠTERNÍHO PIVOVARU V BROUMOVĚ
Jirka, Martin ; Zíka, Vratislav (oponent) ; Havliš, Karel (vedoucí práce)
Hledání nového využití staré budovy pivovaru na okraji centra Broumova.
Konverze pivovaru v Prostějově
Vašut, Radka ; Zemánek, Václav (oponent) ; Zemánková, Helena (vedoucí práce)
Diplomová práce má za cíl nastínit možnosti nového funkčního využití areálu bývalého akciového pivovaru v Prostějově z roku 1897. V práci je zahrnuta etapizace realizace projektu, kde v jednotlivých fázích řeší demolice nevhodných objektů, otevření areálu a nové napojení přes řeku Hloučelu a postupné začleňování do chodu města přidáváním nových funkčních náplní. Ze stávajících objektů jsou ponechány 4 stavby – vlastní budova pivovaru, původní jízdárna, lahvovna a vila majitele pivovaru. V rámci práce jsou řešeny tři z nich, čtvrtá – vila, zůstává bez zásahu a je dále využívána jako bytový dům. Do areálu je postupně umístěno coworkingové centrum, multifunkční sál, bistro, obchodní pasáž, atraktivní pronajímatelné nebytové prostory, 6 bytových jednotek, sportovní hala a mateřská škola. Cílem je vytvořit místo pro širokou škálu obyvatel, které slouží jak k bydlení, tak k práci a volnočasovým aktivitám.
Návrh podnikatelského plánu pro vznik a rozvoj vybraného podniku
Kropáček, Lukáš ; Kobzík, Petr (oponent) ; Konečná, Zdeňka (vedoucí práce)
Hlavním cílem předkládané absolventské práce je vytvořit návrh podnikatelského záměru pro vznik a další rozvoj minipivovaru.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 134 záznamů.   začátekpředchozí21 - 30dalšíkonec  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.