Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 656 záznamů.  začátekpředchozí631 - 640dalšíkonec  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.03 vteřin. 
Podklady pro založení podniku - kavárny
Kumstová, Lucie ; Tripes, Stanislav (vedoucí práce) ; Dvořák, Jiří (oponent)
Hlavním cílem této práce bylo zjistit, zda je účelné zakládat kavárnu na Praze 11. Kavárna Minima s. r. o. by měla být tichým a útulným místem k posezení a vychutnání kvalitních produktů. První část práce tedy shrnuje potřebnou teorii. V druhé části práce bylo, na základě průzkumu veřejného mínění, stanoveno zaměření - mise a vize podniku. Zde se prokázalo, že náš původní záměr je slučitelný se zájmy občanů Prahy 11. Dále byla zmapována situace v okolí podniku za pomocí Porterovi a PEST analýzy. A v závěru je uvedeno číselné vyjádření a propočítání možného zisku a zhodnocení investice. Výsledkem práce je pak rozhodnutí o založení či nezaložení kavárny.
Podnikatel´ský zámer pre zahájenie činnosti v kavárenstve
Fridrichová, Veronika
FRIDRICHOVÁ, V., Podnikatelský záměr pro zahájení podnikání v oboru kavárenství. Bakalářská práce. Brno: PEF MENDELU, 2014. Tato bakalářská práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu pro zahájení činnosti v kavárně s palačinkárnou. Práce je rozdělena do dvou částí, na literární rešerši a praktickou část. První část, literární rešerše je zpracována pomocí odborné literatury a definuje základní pojmy v oblasti podnikání, podstatu podnikatelského plánu a popisuje jeho strukturu. V praktické části jsou využity poznatky z teoretické části na sestavení podnikatelského záměru pro konkrétní podnik. Výstupem práce je zhodnocení efektivnosti podnikatelského záměru.
Návrh sedacího nábytkového prvku určeného do interiéru kaváren
Novotná, Markéta
Bakalářská práce se zabývá problematikou sedacího nábytku se zaměřením na sedací prvek do interiéru kavárny. První část je věnována rozmanitosti konzumace kávy, prvním kavárnám a historii vybraných brněnských kaváren. Následující kapitoly se již zaměřují na problematiku návrhu veřejného interiéru -- kavárny a na samotný návrh dispozice, dále pak na problematiku sedacího nábytku z pohledu antropometrie, ergonomie, konstrukce atp. a návrh sedacího prvku do zvoleného interiéru. Návrh poskytuje jednoduché a funkční řešení pro praktické využití.
Návrh interiéru kavárny
Zahradník, Michal
Bakalářská práce se zabývá studiem veřejného interiéru, konkrétně kavárny. Práce se skládá z části teoretické a praktické. Praktická část má za úkol představit návrh interiéru vytvořeného v prostorách starého mlýna a nábytkového prvku (barového pultu) vloženého do tohoto interiéru. Jako zdroj výchozích informací je rešerše historického a současného stavu neboli teoretická část, kde je zkoumáno jak celkové rozvržení interiéru, tak jednotlivé segmenty kavárenského nábytku. Důležitým výstupem práce je zhodnocení výsledků a informací v praxi při následném možném zhotovování interiéru.
Nábytkové řešení kavárny Noiva - Avion
Hrabovská, Romana
Bakalářská práce je primárně zaměřena na kavárnu Noiva -- Avion v Českém Těšíně a její znovu vystavění a obnovení provozu. Dále se zabývá srovnáním kavárenského života ve Slezsku a na Moravě -- především srovnává kavárny s podobným souběhem událostí. Týká se to tedy těch kaváren, které byly v průběhu let zničeny a zrekonstruovány. Také se zaměřuje na návrhářskou činnost, průběh prací na zadaném projektu a realizaci interiéru.
Podnikatelský plán: založení kavárny
Kalousová, Martina ; Strouhal, Jiří (vedoucí práce) ; Čejka, Petr (oponent)
Cílem této diplomové práce bylo zhotovení podnikatelského plánu na založení kavárny a zjištění zda bude lepší kavárnu pronajímat nebo provozovat. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část charakterizuje podnikání, profil podnikatele a podnikání žen a jednotlivé složky podnikatelského plánu. Praktická část je tvořena samotným podnikatelským plánem a složkami definovanými v teoretické části. V závěru se čtenář dozví, zda je pro majitele lepší kavárnu provozovat nebo pronajímat.
Založení podniku v oboru pohostinství
Fikotová, Zdeňka ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Valentová, Jana (oponent)
Předmětem této diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu založení kavárny v Českých Budějovicích. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část se věnuje základním pojmům týkajících se podnikání a obecnému popisu a struktuře podnikatelského plánu. V praktické části je sestaven kompletní podnikatelský plán Divadelní kavárny a vinárny. Tento plán má za úkol ověřit použitelnost teoretických postupů v praxi a prokázat, že je projekt realizovatelný a má šanci na úspěch.
Podnikatelský záměr
Bartoš, Pavel ; Tyll, Ladislav (vedoucí práce) ; Krause, Josef (oponent)
na vypracování podnikatelského záměru. Cílem práce je poskytnout kvalitní a reálný přehled o situaci a vývoji podniku. Cílem této práce je vytvoření podnikatelského záměru popisujícího založení kavárny s nabídkou kvalitních vín ve městě Blansku. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je obecně popsán samotný podnikatelský plán a poskytnuty rozšiřující informace. Praktická část je zaměřena Klíčové jsou především oblasti analýz (SWOT, PEST, 5 porterových sil), marketingová a finanční část práce.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 656 záznamů.   začátekpředchozí631 - 640dalšíkonec  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.