Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 773 záznamů.  začátekpředchozí351 - 360dalšíkonec  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Proposal Marketing Mix for Selected Company
Filková, Lucia ; Mráček, Pavel (oponent) ; Milichovský, František (vedoucí práce)
The main topic of the thesis is a restaurant that has been operating for almost 20 years on the market. It offers customers traditional meals and a selection of pizzas. The content of the thesis consists of three parts. In the first part of the thesis there is a theory focused on the basic ideas of marketing. The second part consists of an analysis that introduces the company as well as the different components of the marketing mix. The final part of the thesis offers new recommendations to improve the company's current marketing mix in light of the findings from the second part of the thesis.
Obnova kláštera ve Šternberku
Pruchová, Patricie ; Kocourek, Tomáš (oponent) ; Guzdek, Adam (vedoucí práce)
Předmětem diplomové práce bylo vypracování architektonické studie a návrh nového využití objektu bývalého augustiniánského kláštera ve Šternberku. Bývalý augustiniánský klášter je prohlášen za kulturní památku a nachází se v městské památkové zóně Šternberk. Architektonická studie řeší objekt kláštera a úpravy přilehlého areálu. V objektu kláštera je nevrženo lázeňské ubytování s lázeňskými procedurami, wellness, restaurace s restaurační kuchyní a kavárna. Wellness, restaurace a kavárna jsou přístupné nejen pro ubytované, ale i pro veřejnost a všechny tyto funkce jsou v prvním nadzemní podlaží. Wellness je i v podzemním podlaží kláštera, kde je převážně odpočinková část s barem a dále je rozšířeno o další podzemní část, směrem do zahrady kláštera. Z podzemní části je umožněn přístup do zahrady, kde jsou navrhnuty samostatné venkovní buňky saun s ochlazovacími jezírky. Dále je podzemní podlaží využíváno jako technické zázemí. V druhém nadzemním podlaží jsou pokoje pro ubytované, lázeňské procedury jako jsou masáže, kosmetika a koupele a dále je tu administrativní část hotelu. Ve třetím nadzemním podlaží jsou také pokoje pro ubytované, vyšetřovna se zázemím, cvičební sály, společenský sál, ateliér, kuchyňka s denní místností, virtuální místnost a byt pro správce areálu. V návrhu jsou respektovány veškeré hodnotné prvky a materiály a dále je zde doplněno schodiště na místě původního, již zbouraného, barokního schodiště. Součástí úprav areálu je zde navrženo podzemní parkování pro ubytované a návštěvníky restaurace, kavárny a wellness.
Obnova kláštera ve Šternberku
Pecháčková, Lucie ; Kocourek, Tomáš (oponent) ; Guzdek, Adam (vedoucí práce)
Předmětem diplomové práce je architektonická studie obnovy a nového využití historické budovy bývalého kláštera ve Šternberku a okolní zahrady. Klášter je v majetku města, které pro něj hledá využití. Cílem návrhu je dát této památce nový život, tedy aby se stala živou součástí města, která má nejen historický, ale i současný společenský význam. A díky tomu má i prostředky na svoji údržbu a zachování historických hodnot pro další generace. Tento záměr studie řeší vytvořením příjemného a dobře přístupného prostředí zahrady a výběrem náplně budovy, která dá lidem důvod areál kláštera více navštěvovat a využívat. Architektonický návrh vychází z analýzy současného stavu a volně reflektuje představy vedení města. A zároveň z hlediska památkové péče návrh usiluje o co největší míru zachování nebo obnovení hodnotných historických stavebních konstrukcí a detailů. Novou náplní objektu je hotel s wellness, restaurace, kavárna, kanceláře a coworkingové centrum, výstavní prostory ateliéry a multifunkční městský sál. Budova je doplněna o nové architektonické prvky centrálního schodiště s výtahem a zastřešení atria, které stejně jako parková úprava zahrady kombinují současnou architekturu s konceptem barokního tvarosloví.
Analýza spokojenosti zákazníků vybrané společnosti a návrhy na její zlepšení
Posoldová, Kateřina ; Nedorostková, Eva (oponent) ; Chlebovský, Vít (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá analýzou spokojenosti zákazníků restaurace Burgr´s, Fresh Burger Bistro. První část je věnována teoretickým pojmům, které souvisejí se zkoumanou problematikou, následuje analýza prostředí vybraného podniku, obsahem je i vlastní marketingový výzkum. Poznatky z provedených analýz jsou shrnuty ve SWOT matici. Poslední část obsahuje návrhy vedoucí ke zvýšení spokojenosti zákazníků, jež by rovněž měly dopomoci ke zvýšení tržeb.
Návrh modelu produkce pro restauraci
Bazhin, Ivan ; Oulehla, Jiří (oponent) ; Luňáček, Jiří (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zaměřuje na modelování produkčního systému z hlediska matematických a statistických metod. V této práci autor podrobně zkoumá problematiku výrobních procesů v restauraci a klade důraz na zásobování, nákup a předběžné přípravy pokrmů. Základem výsledného modelu je statistické předpovídání poptávky po vybraných jídlech.
Multifunkční hala Jaroměřice nad Rokytnou
Kundrát, David ; Obrtlík, Jan (oponent) ; Májek, Jan (vedoucí práce)
Cílem bakalářské práce bylo vypracovat projektovou dokumentaci ke studii návrhu víceúčelové sportovní haly v Jaroměřicích nad Rokytnou. Zadání studie bylo převzato ze zadání ateliérové práce z druhého ročníku bakalářského studia AG032. Na pozemku nyní stojí nově vybudovaný sportovní ovál s fotbalovým hřištěm s umělým povrchem. Zadáním práce bylo na tento pozemek navrhnout multifunkční halu, která bude obyvatelům města nabízet nové rozmanité sportovně kulturní funkce. Konceptem řešení bylo dotvoření nároží dvou ulic, které tvoří multifunkční hala s šatnami, posilovnou, restaurací a budovou ubytování, ve které můžeme najít pokoje pro 50 návštěvníků a kavárnu s kuchyní v přízemí. Mezi těmito objekty je poté veřejný prostor s pobytovými schody a zelení.
Terchová – oživení tradice
Špániková, Michaela ; Kuda, Daniel (oponent) ; Marek, Jiří (vedoucí práce)
Práca sa zameriava na revitalizáciu územia v obci Terchová. Tradícia salašníctva v lokalite podmienila návrh stavby pre spracovanie parených syrov s možnosťou budúceho rozvoja pre samostatný chov oviec. Návrh je doplnený o konceptuálne riešenie rekonštrukcie blízkeho objektu Dom horskej služby, čím sa môže zvýšiť celková atraktívnosť a návštevnosť územia. Snahou bolo pristupovať k práci s ohľadom na miestne kultúre, architektonické a sociálne pomery.
Restaurace Na Bělisku
Grunwaldová, Veronika ; Mašek, Radomír (oponent) ; Marek, Jiří (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá návrhem restaurace. Bude možné si pronajmout pobytové prostory pavilonu pro spolkové, rodinné nebo kulturní události, jako například přednášky, komorní koncerty a výstavy. Restaurace je navrhována v bývalém textilním areálu, který se nachází mezi ulicí Mlýnská a ulicí na Bělisku. Poloha areálu je na periferii města Ústí nad Orlicí. V jeho blízkosti vede národní cyklotrasa, zároveň zde teče Tichá Orlice, ke které přiléhá Přírodní park Orlice. V první fázi se analyzují specifika místa a bylo vypracováno urbanistické řešení. Ve druhé fázi diplomové práce byl řešen objekt restaurace, který je zpracován v podrobnějším měřítku dokumentace. Diplomová práce slouží jako vize pro obnovu bývalého textilního areálu.
Volání divočiny
Serbousková, Lucie ; Sedláčková, Kateřina (oponent) ; Kratochvíl, Jan (vedoucí práce)
Rekreace v dnešní době prochází velkými změnami, lidé opět touží po přírodě, která jim poskytuje klid a odpočinek od každodenních starostí. Rekreační areály v České republice ovšem mnohdy neodpovídají požadavkům dnešní doby. Jedním z takových požadavků je, aby byl areál bezbariérový a poskytoval zázemí i pro cyklisty. Práce se zaměřuje na Labskou stezku, která je v oblibě nejen u nás, ale přitahuje i velké množství zahraničních cyklistů. Pro ně tu ovšem není dostatečná síť kempů, které by jim poskytly dostatečné zázemí. Návrh nového areálu v Bílé Třemešné odpovídá všem těmto aspektům a svým moderním, přírodou inspirovaným vzhledem poskytuje atraktivní zázemí nejen pro cyklisty, ale také pro návštěvníky královédvorské zoo a všechny, kteří hledají klidné místo pro odpočinek od dnešní uspěchané doby.
Volání divočiny
Šaradinová, Kristína ; Kubovič, Marko (oponent) ; Kratochvíl, Jan (vedoucí práce)
Predmetom bakalárskej práce je revitalizácia nefunkčného rekreačného areálu v Manínskej Tiesňave, v mestskej časti Považská Teplá. Projekt navracia areálu funkciu ubytovania a dopĺňa ho o nové funckie tak, aby jeho prevádzka bola udržateľná po celý rok a spĺňala novodobé požiadavky na prechodné ubytovanie. Vytvára novú hodnotu v lokalite a navracia miestu kedysi tak rozvinutý cestovný ruch. Zaoberá sa udržateľnosťou ako prevádzky tak využitím obnoviteľných zdrojov energie. Návrh vykazuje súlad s krajinným rázom a prostredníctvom inšpirácie miestnou tradičnou architektúrou využíva overené princípy stavania vo vybranej lokalite.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 773 záznamů.   začátekpředchozí351 - 360dalšíkonec  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.