Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 51 záznamů.  začátekpředchozí30 - 39dalšíkonec  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Adaptace marketingové strategie společnosti Chipotle na českém trhu
Hofmannová, Veronika ; Král, Petr (vedoucí práce) ; Janecký, Vlastimil (oponent)
Diplomová práce se zabývá fastfoodovým řetězcem Chipotle, známým především ve Spojených státech amerických, a jeho potenciálním vstupem na český trh. Analyzuje marketingovou strategii společnosti a řeší její adaptaci pro český trh. Konkurenční výhodou společnosti je používání lokálních bio surovin, proto ve své diplomové práci zkoumám zájem Čechů o mexickou kuchyni a udržitelný rozvoj. Cílem mé diplomové práce je analýza marketingové strategie mexického fast foodového řetězce Chipotle a následná adaptace marketingového mixu na českém trhu.
Posouzení informačního systému firmy a návrh změn
Stáňa, Ondřej ; Štepník, Štefan (oponent) ; Dydowicz, Petr (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce analyzuje přípravu na návrh a zavedení informačního systému do konkrétní živnosti. Zavedení systému povede k lepší efektivitě práce a zlepšení služeb zákazníkům.
Návrh podnikatelského záměru - Založení palačinkárny
Brabencová, Lucie ; Kadlecová, Ludmila (oponent) ; Bayerová, Vladimíra (vedoucí práce)
Bakalářská práce je návrhem podnikatelského plánu pro založení palačinkárny. Jedná se o oblast rychlého občerstvení, pro kterou je typická malá prodejní plocha, specifický, úzce zaměřený sortiment a vysoká fluktuace zákazníků. Návrhová část, která je vlastním zpracováním plánu, vychází z obecných teoretických a legislativních poznatků pro oblast podnikání a reaguje na potřeby trhu zjištěné prostřednictvím analýzy trhu, s využitím nástrojů jako je SLEPT, SWOT analýza a další. V rámci finančního plánu hodnotí potenciální ekonomickou úspěšnost navržené podnikatelské činnosti.
Podnikatelský plán pro založení prodejny s rychlým občerstvením
Klimánková, Marina ; Stejskalová, Pavla (oponent) ; Bayerová, Vladimíra (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá založením nového podniku v oblasti pohostinství, konkrétně provozovny rychlého občerstvení. Pracuje se zde s analýzou současné situace na trhu, identifikují se příležitosti a možná rizika podnikání. Důraz je kladen zejména na postup při startu podnikání v tomto oboru. Nedílnou součástí práce je také vypracování organizačního a finančního plánu.
Posouzení a implementace informačního systému
Stáňa, Ondřej ; Štepník, Štefan (oponent) ; Dydowicz, Petr (vedoucí práce)
Tato diplomová práce popisuje postup návrhu implementace informačního systému do konkrétní živnosti. Zavedení systému povede k lepší efektivitě práce a zlepšení služeb zákazníkům.
Nákup franchisy: založení provozovny McDonald's
Janová, Lucie ; Klučková, Martina (oponent) ; Koráb, Vojtěch (vedoucí práce)
Předmětem této diplomové práce je vytvořit podnikatelský záměr na zřízení pobočky McDonald´s formou franchisy. První část práce je zaměřena na teorii této problematiky. V analytické části za pomoci několika analýz bude zjištěno, jestli založení nové pobočky bude mít smysl. A ve třetí praktické části jsou řešeny podrobnosti vytvoření pobočky McDonald´s.
Podnikatelský záměr
Bartoš, Martin ; Novák, Zdeněk (oponent) ; Rompotl, Jaroslav (vedoucí práce)
Cílem diplomové práce je vypracování podnikatelského záměru na vybudování společnosti s názvem Černomořské pochoutky s.r.o., zabývající se přípravou a prodejem produktů bulharsko-balkánské a černomořské kuchyně. Prodejna společnosti bude umístěna v nájemních prostorách v centru města Brna a kombinuje provozovnu občerstvení a prodejnu potravin.
Podnikatelský plán pro založení malého podniku v oblasti gastronomie
Vavrisová, Lenka ; Píšová, Marta (oponent) ; Bayerová, Vladimíra (vedoucí práce)
Předmětem diplomové práce je sestavení podnikatelského záměru na vytvoření zcela nového podnikatelského subjektu působícího v oblasti rychlého občerstvení (gastronomie). Práce vychází z předpokladu tržní mezery v této oblasti podnikání. Základem návrhu je analýza a vymezení podmínek pro založení tohoto podnikání. Důraz je kladen zejména na vymezení trhu a identifikaci cílové skupiny zákazníků. Výstupem práce je ucelený postup pro otevření podniku tohoto typu, včetně návrhu marketingové a finanční strategie, a vyhodnocení předpokladů úspěchu podnikání.
Specifika stravování při kulturních a sportovních akcích
Sabová, Gabriela ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Netková, Jarmila (oponent)
Hlavním cílem této bakalářské práce je analyzovat sportovní arénu jako místo, kde se konají kulturní a sportovní akce z hlediska poskytovaných stravovacích služeb. Toto místo je atypické ve srovnání s běžnými restauračními zařízeními nejen samotným prostorem, ale také obsluhou zákazníků, přípravou a podáváním sortimentu. Pod jednou střechou se nacházejí stánky s rychlým občerstvením, ale i švédské stoly s neomezenou konzumací. Teoretická část práce je věnována základním pojmům týkající se stravování, především z oblasti cateringu a provozoven rychlého občerstvení. Praktická části se soustředí na identifikaci vybrané společnosti skrz její historii, dispoziční řešení a stravovací služby, které svým klientům nabízí. V závěrečné kapitole jsou analyzovány a porovnány sportovní a kulturní akce zvláště z hlediska spotřebovaného sortimentu.
Podnikatelský plán – YuLoong Dumplings
Adámek, Tomáš ; Kešner, Martin (vedoucí práce) ; Matoušek, Jan (oponent)
Cílem této diplomové práce je vypracování podnikatelského plánu pro řetězec rychlého občerstvení. S tím, že základní myšlenkou podnikatelského plánu je přivedení zaběhlého Taiwanského fastfoodu formou franchisových poboček do Evropy. Teoretická část práce se věnuje samotnému rozboru jednotlivých části podnikatelského plánu, druhům právních forem podnikání a problematice franchisingu. Praktická část se již zaměřuje na konkrétní postup prvních kroků založení a provozování franchisy s rychlým občerstvením v České Republice. V této části je představena společnost YuLoong Dumplings, komplexní analýza trhu s rychlým občerstvením v ČR, marketingová a provozní činnost nově vzniklé společnosti a finanční plán. Výsledkem práce je zhodnocení konkurenceschopnosti projektu a rozpracování strategie společnosti, které by mělo být použito i jako reálný projekt.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 51 záznamů.   začátekpředchozí30 - 39dalšíkonec  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.