Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Podnikatelský plán pro založení prodejny s rychlým občerstvením
Klimánková, Marina ; Stejskalová, Pavla (oponent) ; Bayerová, Vladimíra (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá založením nového podniku v oblasti pohostinství, konkrétně provozovny rychlého občerstvení. Pracuje se zde s analýzou současné situace na trhu, identifikují se příležitosti a možná rizika podnikání. Důraz je kladen zejména na postup při startu podnikání v tomto oboru. Nedílnou součástí práce je také vypracování organizačního a finančního plánu.
Návrh na zlepšení motivačního systému ve vybraném podniku
Klimánková, Marina ; Stejskalová, Pavla (oponent) ; Novák, Petr (vedoucí práce)
Cílem diplomové práce je návrh vhodných změn současného motivačního systému v gastronomickém podniku. Tyto změny by měly vést blíže k celkové spokojenosti zaměstnanců, ke kvalitnější komunikaci v interpersonálních vztazích na pracovišti, ke zvýšení pracovní motivace a výkonnosti zaměstnanců.
Podnikatelský plán pro založení prodejny s rychlým občerstvením
Klimánková, Marina ; Stejskalová, Pavla (oponent) ; Bayerová, Vladimíra (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá založením nového podniku v oblasti pohostinství, konkrétně provozovny rychlého občerstvení. Pracuje se zde s analýzou současné situace na trhu, identifikují se příležitosti a možná rizika podnikání. Důraz je kladen zejména na postup při startu podnikání v tomto oboru. Nedílnou součástí práce je také vypracování organizačního a finančního plánu.
Návrh na zlepšení motivačního systému ve vybraném podniku
Klimánková, Marina ; Stejskalová, Pavla (oponent) ; Novák, Petr (vedoucí práce)
Cílem diplomové práce je návrh vhodných změn současného motivačního systému v gastronomickém podniku. Tyto změny by měly vést blíže k celkové spokojenosti zaměstnanců, ke kvalitnější komunikaci v interpersonálních vztazích na pracovišti, ke zvýšení pracovní motivace a výkonnosti zaměstnanců.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.