Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2,875 záznamů.  začátekpředchozí2840 - 2849dalšíkonec  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Podnikatelský záměr - Deli Fresh, s.r.o.
Jaroš, Petr ; Křížek, Miroslav (vedoucí práce) ; Kešner, Martin (oponent)
Předmětem bakalářské práce je vypracování a zhodnocení podnikatelského záměru na reálně zvažovaný projekt. První část práce je zaměřena na teorii, zabývající se podnikatelským plánem, jeho strukturou a aparátem potřebným k jeho zhodnocení. V druhé části je zpracován samotný podnikatelský záměr na nově vznikající společnost v oblasti pohostinství.
Finanční projekt nové firmy
Gébl, David ; Krauseová, Jaruše (vedoucí práce) ; Dudashvili, Marianna (oponent)
Moje bakalářská práce na téma "Finanční projekt nové firmy" se zabývá procesy, které předchází založení nové firmy. Teoretická část práce je věnována shrnutí hlavních pojmů a zásad používaných při tvorbě podnikatelského plánu. Praktická část pak popisuje konkrétní finanční projekt, který obsahuje finanční plány na následujících pět let a stručnou finanční analýzu.
Podnikatelský plán CHI Czech s. r. o.
Holá, Lucie ; Krause, Josef (vedoucí práce) ; Batěk, Ondřej (oponent)
Obsahem diplomová práce na téma podnikatelský plán je popis společnosti CHI Czech s. r. o., jež provozuje síť kaváren Coffeeheaven v České republice. Práce se skládá ze dvou základních částí. První z nich, teoreticko-metodologická, byla sestavena na základě literatury, jež je uvedena v kapitole 5. Praktická část byla sestavena na základě podkladů, které jsem získala od společnosti a na základě vlastního výzkumu. Podnikatelský plán obsahuje informace o založení podniku, seznámení s klíčovými osobnostmi společnosti, analýzu okolí společnosti, výrobní a provozní činnost, personální zajištění, finanční analýzu, finanční plán a problémy, se kterými jsem se při zpracování setkala. Dále jsem prostřednictvím analýzy citlivosti stanovila největší rizika společnosti a možné příležitosti do budoucna. Tam, kde jsem pociťovala určité mezery, jsem se snažila navrhnout možná zlepšení a doporučení. Cílem této práce je vytvořit dokument, který shrne všechny informace o společnosti a zároveň nastíní možná zlepšení v jednotlivých částech.
Podnikatelský plán
Taneček, Lukáš ; Tyll, Ladislav (vedoucí práce) ; Doláková, Helena (oponent)
Bakalářská práce se zabývá zpracováním kvalitního podnikatelského plánu, který by měl nejen odpovědět na otázky životaschopnosti a reálnosti projektu Epotraviny, ale také pomoci při úspěšném rozvoji a financování podniku v budoucnosti.
Business Plan of Company MONMAR, s.r.o.
Kuzmiak, Marián ; Habrmanová, Blanka (vedoucí práce) ; Svobodová, Ivana (oponent)
V diplomové práci jsem zpracoval podnikatelský plán společnosti MONMAR, s.r.o. V práci detailně analyzuji vývoj společnosti od jejího založení po současnost s výhledem na nasledující období. V práci dále detailně analyzuji okolí firmy, rozčlenení prodeje na jednotlivé zložky, finančnímu plánu a v neposlední řade i SWOT analýze společnosti. Na závěr jsem uskutečnil celkové zhodnocení fungovaní společnosti na trhu na základe informací získaných z jednotlivých častí podnikatelského plánu.
Podnikatelský plán firmy Samba Agency
Řežábková, Marie ; Srpová, Jitka (vedoucí práce) ; Hřebík, Tomáš (oponent)
Podnikatelský plán, jakožto písemný dokument slouží jak podnikateli samotnému tak i případnému investorovi, kterému sděluje nosné myšlenky, informuje ho o potřebné výši finančních prostředků a prokazuje schopnost vložené finanční prostředky zhodnotit. Cílem diplomové práce je připravit kvalitní podnikatelský plán, který bude popisovat, analyzovat a hodnotit: vize a cíle firmy, podnikatelskou činnost firmy, analýzu okolí firmy, marketingový plán firmy, finanční plán firmy, rizika firmy. Další cílem diplomové práce je na základě zpracovaného podnikatelského plánu zhodnotit životaschopnost podnikatelského projektu. Tento podnikatelský plán je určen pro budoucí podnikatelku, majitelku firmy Samba Agency a pro potenciálního investora, který bude ochoten poskytnout chybějící kapitál. Samba Agency bude agentura zabývající se zprostředkováním a organizací společenských akcí na Příbramsku. Majitelkou bude Marie Řežábková, která se na základě živnostenského listu a svých zkušeností v oboru, rozhodla využít mezery na Příbramském trhu. Předmětem podnikání bude na základě volné ohlašovací živnosti obor živnosti č. 73: Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí Agentura se bude zabývat organizováním společenských akcí jak pro firmy, tak pro školy. Své služby bude nabízet v komplexních programech sestavených na základě přání zákazníků. Jednotlivé balíčky se liší podle koncových zákazníků -- firem nebo škol. Tyto balíčky byly sestaveny podle dvouletého marketingového průzkumu -- dotazníkové šetření, které sledovalo požadavky a vývoj těchto požadavků potenciálních zákazníků podniku.
Podnikatelský plán restaurace "U Zámecké kachny"
Třísková, Hana ; Švecová, Lenka (vedoucí práce) ; Mejdrech, Vlastimil (oponent)
Diplomová práce podává ucelený popis podnikatelského plánu na založení restaurace. Konkretizuje jednotlivé kroky předcházející zahájení činnosti podniku, od rekonstrukce prostor a volby právní formy podnikání, přes tvorbu marketingového a obchodního plánu, až po zhodnocení projektu po stránce finanční. V závěru je pak zvažována jeho realizace.
Podnikatelský záměr: Fornetti franchise
Stejskal, Václav ; Křížek, Miroslav (vedoucí práce) ; Kešner, Martin (oponent)
Cílem mé diplomové práce je připravit životaschopný podnikatelský záměr založený na tradici společnosti Fornetti. Dále zvážení rizik podnikání, porovnání mého záměru se stávající a možnou budoucí konkurencí a vytvoření finančního plánu projektu.
Jak si založit podnik
Čtvrtečka, Lukáš ; Tyll, Ladislav (vedoucí práce) ; Získalová, Tereza (oponent)
Práce se zabývá problematikou založení podniku. Teoretická část pojednává o rozhodnutí podnikat, volbě právní formy a dalších krocích souvisejících se založením podniku. Praktickou část představuje vypracování podnikatelského plánu založení pizzerie.
Business plán pro oddělení Master Data Management
Gotthardt, Martin ; Slánský, David (vedoucí práce) ; Pour, Jan (oponent)
Tato práce, jak již její název napovídá, je podnikatelským plánem nově vzniklého oddělení Master Data Managementu v rámci společnosti Adastra s.r.o. Hlavním cílem práce je vytvořit kvalitní dokument s vysokou vypovídací hodnotou, který splní očekávání uživatelů, a pokusit se zjistit potenciál MDM trhu v České republice a tomu odpovídající možné zisky společnosti. K tomu budou použity volně dostupné odhady poradenských a konzultačních společností. Přínosem této práce je již samotné sestavení tohoto dokumentu, protože v oddělení do této doby neexistoval v této finální podobě. Dále je přínosem doplnění podnikatelského plánu o chybějící části jako organizační struktura, nebo potenciál českého trhu MDM a následné propočty budoucích zisků společnosti. Tato práce je rozdělena do dvou částí, kdy v první jsou popsány úlohy, funkce, vlastnosti, zásady tvorby a struktura podnikatelského plánu. V druhé části je konkrétně vypracovaný podnikatelský plán. Tato praktická část ale není veřejná. Je to z toho důvodu, že obsahuje strategicky významné informace o oddělení i o společnosti.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 2,875 záznamů.   začátekpředchozí2840 - 2849dalšíkonec  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.