Název: Charakterizace specifických proteinů z vybraných živočišných produktů.
Překlad názvu: Characterization of specific proteins form selected animal products.
Autoři: Janhuba, Filip ; Obruča, Stanislav (oponent) ; Márová, Ivana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Bacillus subtilis; Conalbumin; DLS; E. coli; enkapsulace; GPC; lysozym; ovotransferin; SDS-PAGE; Bacillus subtilis; Conalbumin; DLS; E. coli; encapsulation; GPC; lysozyme; ovotransferin; SDS-PAGE

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/30861

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-591149


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet