Název: Testování faktorů ovlivňujících stabilitu a spotřebitelskou přijatelnost nálevu z kysaného zelí
Překlad názvu: Factors affecting stability and consumer acceptance of sauerkraut water
Autoři: Vašků, Barbora ; Mikulíková, Renata (oponent) ; Márová, Ivana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bakterie mléčného kvašení; jablko; kysané zelí; Lactobacillus plantarum; pasterace; probiotika; RT-PCR.; Zelná šťáva; řepa; apple; beetroot; lactic acid bacteria; Lactobacillus plantarum; pasteurization; probiotics; RT-PCR.; sauerkraut; Sauerkraut juice

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/204570

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-573981


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet