Název: Současné české neologismy z gastronomie
Překlad názvu: Contemporary Czech Neologisms from the Field of Gastronomy
Autoři: Jauernigová, Karolína ; Martínek, František (vedoucí práce) ; Nzimba, Sylva (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: obohacování slovní zásoby|neologismus|slovotvorba|přejaté slovo|slovotvorný typ|substantivum|gastronomie; inovations in lexicon|neologism|word formation|loan word|word-formation type|substantive|gastronomy

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/177019

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-509794


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2022-10-09, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet