Název: Monitoring obsahu rtuti a methylrtuti v rybím mase a zhodnocení rizik spojených s konzumací tohoto masa
Překlad názvu: Monitoring of mercury and methylmercury content in fish meat and evaluation of risks associated with the consumption of this meat
Autoři: Křížová, Lucie ; Pořízka, Jaromír (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: absorpční atomová spektrometrie; methylrtuť; rtuť; ryby; atomic absorption spectrometry; fish; mercury; methylmercury

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/201429

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-449399


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2021-09-05, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet