Název: Charakterizace odrůd minoritního ovoce z hlediska využití v potravinářském průmyslu
Překlad názvu: Characterization of minor fruit varieties in terms of use in the food industry
Autoři: Jurečková, Zuzana ; Vítová, Eva (oponent) ; Golian, Jozef (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: angrešt; anthokyany; antioxidační kapacita; formolové číslo; kyselost; minerální látky.; pH; polyfenoly; redukující sacharidy; Ribes; rybíz; sacharidy; sušina; vitamin C; výtěžnost; acidity; anthocyanins; antioxidant capacity; carbohydrates; currant; dry matter; formolic number; gooseberry; minerals.; pH; polyphenols; reducing carbohydrates; Ribes; vitamin C; yield

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/196486

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-438509


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2021-04-11, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet