Název:
Preparation and characterization of [Glu]n peptides
Překlad názvu:
Příprava a charakterizace [Glu]n peptidů
Autoři:
Šolínová, Veronika ; Přibylová, Marie ; Kašička, Václav ; Vaněk, Tomáš ; Barthová, J. ; Barth, Tomislav ; Lepša, L. Typ dokumentu: Příspěvky z konference Konference/Akce: Biologically Active Peptides /10./, Praha (CZ), 2007-04-11 / 2007-04-13
Rok:
2007
Jazyk:
eng
Abstrakt: [eng][cze] Several oligomers of L-glutamic acid (n = 2-10) were synthesized by a solid phase method, analyzed and separated by capillary zone electrophoresis (CZE) as anions in alkaline background electrolytes of different composition at pH range 8.1-10.0.Různé oligomery L-glutamové kyseliny (n=2-10) byly připraveny metodou na pevné fázi a analyzovány a separovány kapilární zonovou elektroforezou jako anionty v bazickém základním elektrolytu různého složení v pH oblasti 8.1 – 10.0.
Klíčová slova:
capillary electrophoresis; glutamic acid oligopeptides; HPLC Číslo projektu: CEZ:AV0Z40550506 (CEP), CEZ:AV0Z50380511 (CEP), GA203/05/2539 (CEP), 1P04OC926.001 (CEP) Poskytovatel projektu: GA ČR, GA MŠk Zdrojový dokument: Biologically Active Peptides, ISBN 978-80-86241-28-9
Instituce: Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0157132