Original title:
Preparation and characterization of [Glu]n peptides
Translated title:
Příprava a charakterizace [Glu]n peptidů
Authors:
Šolínová, Veronika ; Přibylová, Marie ; Kašička, Václav ; Vaněk, Tomáš ; Barthová, J. ; Barth, Tomislav ; Lepša, L. Document type: Papers Conference/Event: Biologically Active Peptides /10./, Praha (CZ), 2007-04-11 / 2007-04-13
Year:
2007
Language:
eng Abstract:
[eng][cze] Several oligomers of L-glutamic acid (n = 2-10) were synthesized by a solid phase method, analyzed and separated by capillary zone electrophoresis (CZE) as anions in alkaline background electrolytes of different composition at pH range 8.1-10.0.Různé oligomery L-glutamové kyseliny (n=2-10) byly připraveny metodou na pevné fázi a analyzovány a separovány kapilární zonovou elektroforezou jako anionty v bazickém základním elektrolytu různého složení v pH oblasti 8.1 – 10.0.
Keywords:
capillary electrophoresis; glutamic acid oligopeptides; HPLC Project no.: CEZ:AV0Z40550506 (CEP), CEZ:AV0Z50380511 (CEP), GA203/05/2539 (CEP), 1P04OC926.001 (CEP) Funding provider: GA ČR, GA MŠk Host item entry: Biologically Active Peptides, ISBN 978-80-86241-28-9
Institution: Institute of Organic Chemistry and Biochemistry AS ČR
(web)
Document availability information: Fulltext is available at the institute of the Academy of Sciences. Original record: http://hdl.handle.net/11104/0157132