Název: Cukrářské a kuchařské práce s žáky s mentálním postižením na odborném učilišti
Překlad názvu: Confectionery and culinary works with students with learning disabilities in vocational school
Autoři: Špringerová, Štěpánka ; Linková, Marie (vedoucí práce) ; Zvírotský, Michal (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Klíčová slova: mentální retardace; odborné učiliště; terapie prací; základy cukrářských a kuchařských prací; basics of pastry cooking and washing; mental retardation; therapy works; vocational school

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/94459

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-372596


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2018-03-07, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet