Název:
Ato protein production in liquid yeast cultures correlates with ammonia release
Překlad názvu:
Tvorba proteinů Ato v tekutých kulturách koreluje s uvolňováním amoniaku
Autoři:
Strachotová, Dita ; Palková, Z. ; Váchová, Libuše Typ dokumentu: Příspěvky z konference Konference/Akce: Small Meeting on Yeast Transport and Energetics /24./, Prague (CZ), 2006-08-31 / 2006-09-03
Rok:
2006
Jazyk:
eng
Abstrakt: [eng][cze] pH of the media changes during growth of both shaken or static liquid S. cerevisiae similarly to pH of the agar under colonies. Likewise in colonies, production of all Ato proteins in liquid cultures initiates during medium alkalizationBěhem kultivace jak třepaných tak statických tekutých kultur S. cerevisiae se mění pH tekutého kultivačního media podobně, jako se mění pH agaru při růstu kvasinkových kolonií. Podobně jako u kolonií i syntéza všech 3 proteinů Ato začíná s počátkem alkalizace media
Klíčová slova:
ato proteins; s. cerevisiae Číslo projektu: CEZ:AV0Z50200510 (CEP), GA525/05/0297 (CEP), GD204/03/H066 (CEP), LC06063 (CEP) Poskytovatel projektu: GA ČR, GA ČR, GA MŠk Zdrojový dokument: Small Meeting on Yeast Transport and Energetics /24./
Instituce: Mikrobiologický ústav AV ČR
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0143493