Original title:
Ato protein production in liquid yeast cultures correlates with ammonia release
Translated title:
Tvorba proteinů Ato v tekutých kulturách koreluje s uvolňováním amoniaku
Authors:
Strachotová, Dita ; Palková, Z. ; Váchová, Libuše Document type: Papers Conference/Event: Small Meeting on Yeast Transport and Energetics /24./, Prague (CZ), 2006-08-31 / 2006-09-03
Year:
2006
Language:
eng Abstract:
[eng][cze] pH of the media changes during growth of both shaken or static liquid S. cerevisiae similarly to pH of the agar under colonies. Likewise in colonies, production of all Ato proteins in liquid cultures initiates during medium alkalizationBěhem kultivace jak třepaných tak statických tekutých kultur S. cerevisiae se mění pH tekutého kultivačního media podobně, jako se mění pH agaru při růstu kvasinkových kolonií. Podobně jako u kolonií i syntéza všech 3 proteinů Ato začíná s počátkem alkalizace media
Keywords:
ato proteins; s. cerevisiae Project no.: CEZ:AV0Z50200510 (CEP), GA525/05/0297 (CEP), GD204/03/H066 (CEP), LC06063 (CEP) Funding provider: GA ČR, GA ČR, GA MŠk Host item entry: Small Meeting on Yeast Transport and Energetics /24./
Institution: Institute of Microbiology AS ČR
(web)
Document availability information: Fulltext is available at the institute of the Academy of Sciences. Original record: http://hdl.handle.net/11104/0143493