Název: Regionální gastronomie Francie d'Oïl
Překlad názvu: Regional gastronomy of France d'Oïl
Autoři: Svobodová, Denisa ; Jančík, Jiří (vedoucí práce) ; Müllerová, Eva (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: fre
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: gastronomie; kuchyně; potravina; region; speciality; značka; alimentation; cuisine; gastronomy; label; region; specialities

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/61650

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-330811


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-19, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet