Název:
Proteomics of barley proteins by combination of in-gel digestion and MALDI-TOF MS
Autoři:
Řehulka, Pavel ; Chmelík, Josef ; Mayrhofer, C. ; Allmaier, G. Typ dokumentu: Příspěvky z konference Konference/Akce: International Symposium Separations in the BioSciences SBS 2001 /2./, Praha (CZ), 2001-09-17 / 2001-09-20
Rok:
2001
Jazyk:
eng
Abstrakt: It is shown that combination of gel electrophoresis, matrix assisted laser desorption/ionization time-of-flight mass spectrometry and database searching is a suitable procedure for rapid protein identification. This approach let us to identify some proteins from barley leaves and grains. Identification of barley proteins can be useful for characterization of varieties of malting barley which is important especially in food and brewing industry.
Klíčová slova:
ječmen; barley; protein identification; proteomics Číslo projektu: GA521/99/1576 (CEP), II/4, CEZ:AV0Z4031919 (CEP) Poskytovatel projektu: GA ČR, Austrian-Czech Republic Collaboration Grant Zdrojový dokument: 2nd International Symposium Separations in the BioSciences SBS 2001, ISBN 80-7080-437-8
Instituce: Ústav analytické chemie AV ČR
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0059631