Název: Možnosti stanovení mykotoxinů v ječmeni a sladu
Překlad názvu: Analysis of mycotoxins in barley and malt
Autoři: Čuta, Robert ; Obruča, Stanislav (oponent) ; Běláková, Sylvie (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2009
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: HPLC; HPLC – MS/MS; ječmen; Mykotoxiny; slad.; trichotheceny; barley; HPLC; HPLC – MS/MS; malt.; Mycotoxins; trichothecenes

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/8633

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-208628


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet