Název: The characterization of the barley proteins and glycoproteins by using separation methods and mass spectrometry
Překlad názvu: Charakterizace ječmenných proteinů a glukoproteinů pomocí kombinace separačních metod a hmotnostní spektrometrie
Autoři: Štikarovská, Markéta ; Chmelík, Josef
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: Meeting of Czech and Slovak Societies for Biochemistry and Molecular Biology /19./, Olomouc (CZ), 2004-08-31 / 2004-09-03
Rok: 2004
Jazyk: eng
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: barley; glycoprotein; protein
Číslo projektu: CEZ:AV0Z4031919 (CEP), G4/1684/2004
Poskytovatel projektu: GA FR VŠ
Zdrojový dokument: CHEMICA 43. Biochemický sjezd XIX. Proceedings of the XIX. Meeting of Czech and Slovak Societies for Biochemistry and Molecular Biology, ISBN 80-244-0882-1

Instituce: Ústav analytické chemie AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0009644

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-19401


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav analytické chemie
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet