Název:
The characterization of the barley proteins and glycoproteins by using separation methods and mass spectrometry
Překlad názvu:
Charakterizace ječmenných proteinů a glukoproteinů pomocí kombinace separačních metod a hmotnostní spektrometrie
Autoři:
Štikarovská, Markéta ; Chmelík, Josef Typ dokumentu: Příspěvky z konference Konference/Akce: Meeting of Czech and Slovak Societies for Biochemistry and Molecular Biology /19./, Olomouc (CZ), 2004-08-31 / 2004-09-03
Rok:
2004
Jazyk:
eng
Abstrakt: [eng][cze] This work deals with the combination of separation methods with MALDI-TOF MS. Barley proteins and glycoproteins were characterizatedTato práce pojednává o využití kombinace separačních metod s MALDI-TOF MS při charakterizaci ječmenných proteinů a glykoproteinů
Klíčová slova:
barley; glycoprotein; protein Číslo projektu: CEZ:AV0Z4031919 (CEP), G4/1684/2004 Poskytovatel projektu: GA FR VŠ Zdrojový dokument: CHEMICA 43. Biochemický sjezd XIX. Proceedings of the XIX. Meeting of Czech and Slovak Societies for Biochemistry and Molecular Biology, ISBN 80-244-0882-1
Instituce: Ústav analytické chemie AV ČR
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0009644