Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4,636 záznamů.  začátekpředchozí2856 - 2865dalšíkonec  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.02 vteřin. 
Proposal of Economic Information System Changes of the Firm
Krejčová, Lenka ; Ing.Daniel Lako (oponent) ; Kříž, Jiří (vedoucí práce)
I am analysing the present situation of a company information system in this backelarˇs work and on on the base of this I am suggesting a new information system. I tis invetible to reconstruct the old one because of the activities of the company and also because it is necessary for the managmnet to get all the necessary information in the shortest time in the higest level of quality. Economic situation of the new information system is a part of the work.
Model převodu činnosti příspěvkové organizace zřízené obcí na obch. společnost
Busta, Karel ; Vrbková, Milena (oponent) ; Kopřiva, Jan (vedoucí práce)
Předložená bakalářská práce se zabývá problematikou při přechodu činnosti příspěvkové organizace zřízené obcí na obchodní společnost, v tomto případě na společnost s ručením omezeným. Na základě teoretických poznatků a zákonných předpisů uvedených v první části práce, je druhá část zaměřena na zhodnocení současného stavu a důvody převedení činnosti na obchodní společnost. Třetí hlavní část je zaměřena na vytvoření modelu, který by měl být ukázkou jak by mohly obce a dané subjekty v této situaci postupovat.
Návrh na posílení konkurenceschopnosti podniku První KEY-STAV, a.s.
Mičková, Lucie ; Novotná, Leona (oponent) ; Koleňák, Jiří (vedoucí práce)
MIČKOVÁ, L. Návrh na posílení konkurenceschopnosti podniku První KEY-STAV, a.s. . Brno: Vysoké učení technické v Brně, Fakulta podnikatelská, 2009. 97 s. Vedoucí bakalářské práce Ing. Jiří Koleňák, Ph.D. Předmětem této bakalářské práce, která je zaměřena na téma konkurenceschopnosti, je charakteristika, analýza a hodnocení současné tržní situace společnosti První KEY-STAV, a.s., zabývající se stavebnictvím. Práce obsahuje teoretická východiska, analýzu společnosti, konkrétně interní a externí analýzy, SWOT analýzu a finanční analýzu, dále obsahuje doporučení a návody, která vedou v rámci navržené strategie ke stanoveným cílům tak, aby byla zlepšena konkurenceschopnost společnosti.
Návrh na posílení konkurenceschopnosti podniku PROBAS spol. s r.o.
Martinová, Alena ; Veselý, Karel (oponent) ; Koleňák, Jiří (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá strategickou analýzou podniku a návrhem vhodných změn pro posílení konkurenceschopnosti společnosti Probas spol. s r.o. Dále obsahuje teoretická východiska pro strategickou analýzu podniku a základní typy podnikových strategií. Jejím cílem je návrh podnikové strategie a dalších změn, které by vedly ke zlepšení konkurenceschopnosti podniku.
Posouzení stávajícího informačního systému firmy DSG International SCC s.r.o. a návrh jeho optimalizace
Veselý, Lukáš ; Štepník, Štefan (oponent) ; Dydowicz, Petr (vedoucí práce)
Práce se zabývá informačním systémem firmy DSG International SCC s.r.o. Cílem této práce je objektivní hodnocení informačního systému a návrh jeho možné optimalizace. Pro analýzu firmy a jejího systému jsou použity metody HOS 8 a SWOT, na jejichž základě jsou navrženy postupy pro optimalizaci daného systému.
Analýza informačního systému firmy TOROLA electronic, s r.o., návrh změn a optimalizace
Jakimov, Jan ; Kocián, Ladislav (oponent) ; Dydowicz, Petr (vedoucí práce)
Bakalářská práce pojednává o analýze současného informačního systému ve firmě TOROLA electronic spol, s r.o. Jsou zde uvedeny nedostatky a problémy, současného systému. V práci bude uvedeno následné řešení těchto problému a návrhy změn vedoucích k optimalizaci pro danou firmu. Výsledkem bude celkové zefektivnění a zvýšení profesionality komunikace ve firmě.
Metodika pracovního hodnocení zaměstnanců
Makešová, Libuše ; Tesař, Tomáš (oponent) ; Pokorný, Jiří (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou současného systému hodnocení pracovníků a návrhem úprav hodnocení ve firmě 2K Czech, a.s. Po krátkém představení společnosti podrobně rozebírám průběh jejich současného systému hodnocení. Zaměřila jsem se hlavně na identifikaci hodnotitelů a hodnocených pracovníků, hodnotící kritéria a samotný postup při vlastním hodnocení. Také se zmiňuji o využívání výsledků z hodnocení pracovníků. Ve druhé části práce navrhuji doporučení, kterými by společnost svůj současný systém hodnocení mohla doplnit.
Podnikatelský záměr
Bajzová, Jana ; Musilová, Martina (oponent) ; Sládková, Jitka (vedoucí práce)
Bakalářská práce je návrhem podnikatelského plánu, který se zaměřuje na založení podnikání v oblasti pohostinství. Tato práce zohledňuje možnosti vybrat si vhodný produkt či službu ke svému podnikání, mít přehled o konkurenci, vybrat si ze širokého spektra dodavatelů a v neposlední řadě uspokojit potřeby odběratelů-zákazníků. Bakalářská práce je návodem jak v současných podmínkách začít co nejefektivněji podnikat.
Rozvoj nového produktu v malém pivovaru
Ševčík, Michal ; Horáková, Věra (oponent) ; Koráb, Vojtěch (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na rozvoj nového produktu v malém pivovaru. Na základě teoretických východisek, uvedených v první části práce, je zaměřena na zhodnocení dosavadní situace malého pivovaru. Obsahuje postupy a důležité informace pro úspěšné zavedení nového výrobku na trh.
Podnikatelský záměr
Holík, Lukáš ; Krejčí, Jaromír (oponent) ; Meluzín, Tomáš (vedoucí práce)
Bakalářská práce je zaměřena na kontrolu finančního zdraví firmy Dusab, spol. s r.o. na základě vybraných metod finanční analýzy. Dále práce vyhodnocuje stávající ekonomickou a marketingovou situaci společnosti. Bakalářská práce, je také zaměřena na navržení možnosti podnikatelského záměru, který si klade za cíl zvýšit celkové tržby společnosti a zvýšit produktivitu práce, tak, aby firma Dusab, spol. s r.o. i nadále provozovala podnikatelskou činnost na konkurenčním trhu. Ve spojitosti s analýzou jsou navrženy východiska řešení a v poslední řadě vytvoření nových webových stránek.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 4,636 záznamů.   začátekpředchozí2856 - 2865dalšíkonec  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.