Název: Charakter přechodů v zamrzlých roztocích sacharosy
Překlad názvu: Character of transitions in frozen sucrose solutions
Autoři: Sikora, Antonín ; Dupanov, V. O. ; Kratochvíl, Jaroslav ; Zámečník, J.
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: Mezinárodní český a slovenský kalorimetrický seminář /29./, hotel Medlov, Českomoravská vysočina (CZ), 2007-05-28 / 2007-06-01
Rok: 2007
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aqueous sucrose solutions; DSC; glass transitions; subzero temperature
Číslo projektu: CEZ:AV0Z40500505 (CEP), GA522/04/0384 (CEP)
Poskytovatel projektu: GA ČR
Zdrojový dokument: Sborník příspěvků, ISBN 978-80-7194-957-2

Instituce: Ústav makromolekulární chemie AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0147321

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-37306


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav makromolekulární chemie
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet