Original title:
Charakter přechodů v zamrzlých roztocích sacharosy
Translated title:
Character of transitions in frozen sucrose solutions
Authors:
Sikora, Antonín ; Dupanov, V. O. ; Kratochvíl, Jaroslav ; Zámečník, J. Document type: Papers Conference/Event: Mezinárodní český a slovenský kalorimetrický seminář /29./, hotel Medlov, Českomoravská vysočina (CZ), 2007-05-28 / 2007-06-01
Year:
2007
Language:
cze Abstract:
[cze][eng] Klasická DSC technika byla použita ke studiu vodných roztoků sacharosy v celém koncentračním rozsahu a v teplotní oblasti -120 až 30 °C.The classical DSC methods was employed to study aqueous solutions of sucrose in the whole concentration range and the temperature interval of -120 to 30 °C.
Keywords:
aqueous sucrose solutions; DSC; glass transitions; subzero temperature Project no.: CEZ:AV0Z40500505 (CEP), GA522/04/0384 (CEP) Funding provider: GA ČR Host item entry: Sborník příspěvků, ISBN 978-80-7194-957-2
Institution: Institute of Macromolecular Chemistry AS ČR
(web)
Document availability information: Fulltext is available at the institute of the Academy of Sciences. Original record: http://hdl.handle.net/11104/0147321