Název:
Charakter přechodů v zamrzlých roztocích sacharosy
Překlad názvu:
Character of transitions in frozen sucrose solutions
Autoři:
Sikora, Antonín ; Dupanov, V. O. ; Kratochvíl, Jaroslav ; Zámečník, J. Typ dokumentu: Příspěvky z konference Konference/Akce: Mezinárodní český a slovenský kalorimetrický seminář /29./, hotel Medlov, Českomoravská vysočina (CZ), 2007-05-28 / 2007-06-01
Rok:
2007
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Klasická DSC technika byla použita ke studiu vodných roztoků sacharosy v celém koncentračním rozsahu a v teplotní oblasti -120 až 30 °C.The classical DSC methods was employed to study aqueous solutions of sucrose in the whole concentration range and the temperature interval of -120 to 30 °C.
Klíčová slova:
aqueous sucrose solutions; DSC; glass transitions; subzero temperature Číslo projektu: CEZ:AV0Z40500505 (CEP), GA522/04/0384 (CEP) Poskytovatel projektu: GA ČR Zdrojový dokument: Sborník příspěvků, ISBN 978-80-7194-957-2
Instituce: Ústav makromolekulární chemie AV ČR
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0147321