Název: Biochemické parametry vína a jejich změny během stárnutí
Překlad názvu: The biochemical parameters of wine and their changes during ageing
Autoři: Vacková, Tereza ; Hudeček, Jiří (vedoucí práce) ; Hodek, Petr (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alkoholové kvašení; chemické složení hroznů; jablečno-mléčná fermentace; oxidace; stárnutí vína; chemical content of grapes; fermentation; malo-lactic fermentation; oxidation; wine ageing

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/38148

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-302405


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-05-09, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet