Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 6 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Sportovní hala, realizace vstupního portálu
Vondrák, Tomáš ; Krejčí, Vlastimil (oponent) ; Vlčková, Jitka Laura (vedoucí práce)
Předmětem bakalářské práce bylo vypracovat stavebně-technologický projekt pro technologickou etapu realizace konstrukce vstupního portálu sportovní haly v Jindřichově Hradci. Stavebně-technologický projekt řeší zejména technologické postupy pro provádění bednění, armování a betonáže svislé monolitické konstrukce vstupního portálu. Součástí stavebně-technologického projektu je i časový plán výstavby, rozpočet, návrh strojní sestavy, kontrolní a zkušební plány pro prováděné činnosti, zásady organizace výstavby a řešení bezpečnosti práce při provádění. Projekt dále obsahuje výkresovou část tj. výkres stavební situace, výkres zařízení staveniště a výkres bednění.
Stavebně technologická etapa zastřešení nízkoenergetického rodinného domu
Rouzek, Jiří ; Selník, Petr (oponent) ; Diaz, Yvetta (vedoucí práce)
Cílem této práce je stavební technologický projekt provedení střešních konstrukcí novostavby bytového domu na ulici Sochorova v Brně. Řešená práce obsahuje technologické předpisy pro provádění ploché a vegetační střechy. Technologické předpisy jsou doplněny návrhem strojních sestav, kontrolními a zkušebními plány, technickou zprávou zařízení staveniště, protokolem o bezpečnosti práce, rozpočty, časovými plány a protokolem o zásadách organizace výstavby.
Klasické cukrářské výrobky v moderním trendu v teoretické a praktické výuce
Kozlová, Jana ; Novotná, Kateřina (vedoucí práce) ; Chvál, Martin (oponent)
Bakalářská práce "Klasické cukrářské výrobky v moderním trendu v teoretické a praktické výuce" zaměřuje se na základní rozdělení na výrobky Makronky a dezerty Pavlova a jejich popis. V hlavní části je uveden popis nových surovin, technologických postupů a výroba Makronek, dezertů Pavlova a jejich zdobení. Práce obsahuje vývoj a historii cukrářské výroby, rozdíl mezi klasickou a moderní cukrařinou. Ve své práci uvádím použití nových bezlepkových a bezlaktózových surovin a polotovarů, které se využívají v cukrářské výrobě. V praktické části je popsáno využití nových surovin v odborném výcviku a cvičné kuchyni. Je zde vyhodnocena anketa od žáků ze dvou škol a představena vlastní cukrářská tvorba. KLÍČOVÁ SLOVA Obor cukrář, cukrářská výroba, historie cukrářské výroby, hygiena a sanitace, odborná příprava v cukrářství, nové trendy, technika plnění výrobků, technika zdobení, teoretická a praktická výuka nových materiálů, technologických postupů.
Stavebně technologická etapa zastřešení nízkoenergetického rodinného domu
Rouzek, Jiří ; Selník, Petr (oponent) ; Diaz, Yvetta (vedoucí práce)
Cílem této práce je stavební technologický projekt provedení střešních konstrukcí novostavby bytového domu na ulici Sochorova v Brně. Řešená práce obsahuje technologické předpisy pro provádění ploché a vegetační střechy. Technologické předpisy jsou doplněny návrhem strojních sestav, kontrolními a zkušebními plány, technickou zprávou zařízení staveniště, protokolem o bezpečnosti práce, rozpočty, časovými plány a protokolem o zásadách organizace výstavby.
Sportovní hala, realizace vstupního portálu
Vondrák, Tomáš ; Krejčí, Vlastimil (oponent) ; Vlčková, Jitka Laura (vedoucí práce)
Předmětem bakalářské práce bylo vypracovat stavebně-technologický projekt pro technologickou etapu realizace konstrukce vstupního portálu sportovní haly v Jindřichově Hradci. Stavebně-technologický projekt řeší zejména technologické postupy pro provádění bednění, armování a betonáže svislé monolitické konstrukce vstupního portálu. Součástí stavebně-technologického projektu je i časový plán výstavby, rozpočet, návrh strojní sestavy, kontrolní a zkušební plány pro prováděné činnosti, zásady organizace výstavby a řešení bezpečnosti práce při provádění. Projekt dále obsahuje výkresovou část tj. výkres stavební situace, výkres zařízení staveniště a výkres bednění.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.