Název: Klasické cukrářské výrobky v moderním trendu v teoretické a praktické výuce
Překlad názvu: Classic confectionery in modern trend in theoretical and practical teaching
Autoři: Kozlová, Jana ; Novotná, Kateřina (vedoucí práce) ; Chvál, Martin (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: cukrářské směsi; klíčové kompetence; nové trendy; odborná příprava v cukrářství; techniky zdobení; technologických postupů; teoretická a praktická výuka nových materiálů; confectionery mixtures; key competence; new trendy; professional preparation in confectionery; technique decorating; technological procedures; theoretical and practical teaching new materials

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/180490

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-527221


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-06-18, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet