Název: Odborná a teoretická příprava žáků oboru kuchař vybraného SOU k dodržování hygienických zásad ve veřejném stravování
Překlad názvu: Professional and theoretical training of students in the field of cooking of a selected SOU to comply with hygiene principles in public catering
Autoři: Tomášková, Erika ; Čapek Adamec, Martin (vedoucí práce) ; Thorovská, Alena (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Klíčová slova: didaktika odborného vzdělávání; hygienická pravidla a zásady; klíčové kompetence; kompetence studenta; Rámcový vzdělávací program; stravovací služby; školní vzdělávací program; didactics of vocational subject; didactics of vocational teaching; hygienic rules; key competencies; school educational program; student competences; technological procedures

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/180501

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-527498


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-06-18, naposledy upraven 2023-12-24.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet