Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 5 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Péče o zaměstnance
Šmejkalová, Petra ; Soušková, Milena (vedoucí práce) ; Spirit, Michal (oponent)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou péče o zaměstnance. Cílem práce je analýza právního institutu péče o zaměstnance, zhodnocení právní úpravy a zhodnocení úrovně péče o zaměstnance v konkrétním subjektu. Práce je rozvržena do čtyř kapitol, přičemž první kapitola se věnuje nejprve vymezení pojmu péče o zaměstnance a právní úpravě tohoto institutu. Následně je proveden rozbor pracovních podmínek, odborného rozvoje zaměstnanců, stravování zaměstnanců a zvláštních pracovních podmínek pro některé zaměstnance. Druhá kapitola se podrobněji zabývá odborným rozvojem zaměstnanců. Třetí kapitola charakterizuje zaměstnanecké výhody, jejich význam a typy. Poslední kapitola se zabývá péčí o zaměstnance a zaměstnaneckými výhodami v konkrétním subjektu, je doplněna dotazníkovým šetřením, jehož úkolem je zjistit spokojenost zaměstnanců s péčí zaměstnavatele.
Péče o zaměstnance
Ščuková, Diana ; Soušková, Milena (vedoucí práce) ; Spirit, Michal (oponent)
Tématem této bakalářské práce je problematika péče o zaměstnance a s tím související poskytování zaměstnaneckých benefitů. Cílem je provést rozbor platné právní úpravy a charakterizovat základní oblasti péče o zaměstnance. Práce se nejdříve věnuje samotnému pojmu péče o zaměstnance a právní úpravě dané problematiky. Postupně je tedy analyzována oblast pracovních podmínek zaměstnanců, jejich odborného rozvoje, stravování a zvláštních podmínek pro některé zaměstnance. Zvláštní pozornost je následně věnována dobrovolné péči o zaměstnance v podobě poskytování zaměstnaneckých benefitů a jejich významu v souvislosti s péči o zaměstnance. Druhá část práce charakterizuje péči o zaměstnance a zaměstnanecké benefity v konkrétní vybrané společnosti. Součástí je také dotazníkové šetření, jehož cílem je zjistit spokojenost zaměstnanců s péčí o ně a s nabízenými zaměstnaneckými benefity a na základě získaných výsledků navrhnout případná zlepšení a doporučení.
Porovnání péče o zaměstnance v České republice a Spolkové republice Německo
Glazarová, Iva ; Soušková, Milena (vedoucí práce) ; Spirit, Michal (oponent)
Tato bakalářská práce se zabývá péčí o zaměstnance v České republice a Spolkové republice Německo se zaměřením na zaměstnanecké benefity. Práce je rozdělena do dvou částí. V první části následuje po úvodu do problematiky rozbor právní úpravy péče o zaměstnance v právním řádu České republiky a Spolkové republiky Německo. Druhá část se zaměřuje na péči o zaměstnance v konkrétní společnosti, která má pobočky v obou porovnávaných zemích. Je zde charakterizována péče o zaměstnance a zaměstnanecké benefity ve vybrané společnosti. Součástí této části je také dotazníkové šetření, jehož cílem je zjistit spokojenost zaměstnanců s nabízenými zaměstnaneckými benefity a doporučit případná zlepšení.
Analýza ekonomických dopadů využití stravenek v zaměstnaneckém stravování
Nenáhlová, Jana ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Indrová, Jarmila (oponent)
Diplomová práce se zabývá systémem stravování zaměstnanců v České republice. V první části práce uvádí stručnou historii společného stravování a identifikuje způsoby stravování zaměstnanců v ČR. Dále se práce zaměřuje na využití stravenek. Analyzuje postoj zaměstnanců, zaměstnavatelů a majitelů restaurací na stravenky. V závěru jsou vymezeny dopady na zaměstnance, zaměstnavatele a restaurace, pokud by došlo ke zrušení daňové výhodnosti stravenek. Práce obsahuje ilustrativní příklad dopadů na konkrétní restauraci.
Operational study of catering establishment Gurmán s.r.o. specialised in industrial catering
Lachová, Radka ; Valentová, Jana (vedoucí práce) ; Dragula, Ladislav (oponent)
Cílem této bakalářské práce je provést provozní studii gastronomického zařízení Gurmán s.r.o. zaměřeného na poskytování stravování zaměstnanců. Na základě poznatků a informací získaných analýzou jednotlivých aspektů provozu, práce popisuje současný stav provozu a snaží se vymezit postavení vybraného gastronomického zařízení na trhu a navrhnout opatření ke zlepšení slabých stránek.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.