Název: Analýza ekonomických dopadů využití stravenek v zaměstnaneckém stravování
Překlad názvu: Analysis of economic impacts of the use of vouchers in the employee catering
Autoři: Nenáhlová, Jana ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Indrová, Jarmila (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: společné stravování; stravenka; stravování zaměstnanců; communal catering; employee catering; meal voucher

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/32424

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-115472


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2012-06-27, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet