Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 238 záznamů.  1 - 10dalšíkonec  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Návrh marketingové strategie pro salón D.B.Art - Dagmar Bencová
Morávková, Jana ; Škerlová, Dagmar (oponent) ; Šimberová, Iveta (vedoucí práce)
Diplomová práce se zaměřuje na zpracování návrhu marketingové strategie pro Salón D.B.Art – Dagmar Bencová působící v oblasti služeb. Analyzuje externí a interní okolí podniku. Na základě zjištěných analýz je za pomocí teoretických poznatků navržena marketingová strategie. Strategie obsahuje konkrétní doporučení vedoucí v konečném důsledku především ke zvýšení tržního podílu.
Návrh marketingové strategie
Klimková, Iveta ; Holec, Jiří (oponent) ; Němeček, Petr (vedoucí práce)
Cílem diplomové práce je analýza stávající marketingové strategie firmy Estop spol. s r.o. Na základě zjištěných skutečností jsem vytvořila vhodná doporučení vedoucí ke zlepšení konkurenceschopnosti firmy a ke zvýšení podílu na trhu.
Marketingová strategie podpory prodeje zboží a služeb
Daniel, Petr ; Křenek, Petr (oponent) ; Chlebovský, Vít (vedoucí práce)
Práce zpracovává problematiku prodeje IT (Informačních Technologií) zboží a služeb. Analyzuje stávající zákazníky, služby, které se pro ně zpracovávají, komunikaci a prodej nového zboží. Jaká je spokojenost aktuálních zákazníků, kde jsou nedostatky a tyto nedostatky minimalizovat nebo úplně odstranit. S pomocí strukturovaného dotazníku a dalších analytických metod vylepšit spokojenost se službami a prodejem zboží u stávajících i možných budoucích zákazníků. Výsledkem práce jsou návrhy na zlepšení celkové marketingové politiky firmy.
Podnikatelský záměr - založení úklidové společnosti
Vondryska, Luboš ; Jurová, Marie (oponent) ; Pavláková Dočekalová, Marie (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského záměru na založení úklidové společnosti. V první části práce je popsán teoretický rámec založení podnikatelského subjektu. Druhá část je zaměřena prakticky. V této části je popsáno založení nové společnosti. V praktické části budou popsány analýzy mikroprostředí, makroprostředí a SWOT analýza. Třetí část je věnována finančnímu plánu, který detailně popisuje výdaje a příjmy nově vzniklé firmy.
Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení
Bavlnka, Jan ; Nádeníček, Petr (oponent) ; Bartoš, Vojtěch (vedoucí práce)
Bakalářská práce je zaměřena na hodnocení finanční situace firmy MIDUR, s.r.o. v období let 2005 – 2007. Vychází z účetních výkazů firmy ve sledovaném období. V první části je vysvětlena teorie důležitá pro znalost finanční analýzy, dále jsou uvedeny informace o samotné firmě a jejím okolí formou zobrazených základních údajů o firmě, provedené SWOT analýzy, Porterova modelu a 4P marketingového mixu. V ústřední části je provedena finanční analýza firmy a v závěrečné, nejdůležitější části jsou vytvořeny návrhy na zlepšení finanční situace na základě získaných údajů.
Podnikatelský záměr
Mlčoch, Zdeněk ; Rybka, Jindřich (oponent) ; Bartoš, Vojtěch (vedoucí práce)
Diplomová práce je návrhem podnikatelského záměru rozvoje firmy s ohledem na výstavbu autolakovny za zhodnocení všech relevantních faktorů, jakými jsou: ekonomické, mimoekonomické, legislativní změny v oboru a v neposlední řadě zhodnocení finančního zdraví společnosti. Současně dochází ke zhodnocení projektu z hlediska realizovatelnosti navrhovaného řešení.
Hodnocení výkonnosti podniku pomocí nástrojů finanční analýzy
Tihelková, Kamila ; Andrlík,, Břetislav (oponent) ; Ptáček, Roman (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá hodnocením výkonnosti společnosti Mlékárna Kunín, a.s. v letech 2015-2019 pomocí nástrojů finanční analýzy. První část popisuje jednotlivé metody a vybrané ukazatele týkající se finanční analýzy. Ve druhé části se nachází informace o společnosti a praktická aplikace metod a ukazatelů popsaných v teoretické části. Na základě výsledků finanční analýzy jsou v poslední třetí části navrhnuta řešení, která by měla vést ke zlepšení finanční situace společnosti.
Podnikatelský záměr - Společnost poskytující cateringové služby
Stržinek, Daniel ; Navrátil, Jaroslav (oponent) ; Rompotl, Jaroslav (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá návrhem podnikatelského záměru v odvětví cateringových služeb. Předmětná práce sestává ze dvou hlavních částí – teoretické a praktické. Teoretická část se zabývá strukturou podnikatelského plánu, potřebnými analýzami, zdroji financování a možnostmi právní formy podniku. Praktická část je založena na poznatcích z odborné literatury a zkušenostech z oboru. Závěr je tvořen uceleným výběrem jedné nejvhodnější varianty, která je sestavena na základě širokých možností v jednotlivých kapitolách.
Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení
Gelnar, Jiří ; Mikulka, Jan (oponent) ; Bartoš, Vojtěch (vedoucí práce)
Bakalářská práce je zaměřena na hodnocení finanční situace firmy Baťa, a.s. v období let 2005 – 2008. Vychází z účetních výkazů firmy ve sledovaném období. V první části je vysvětlena teorie důležitá pro znalost finanční analýzy, dále jsou uvedeny informace o samotné firmě a jejím okolí formou zobrazených základních údajů o firmě, provedené SWOT analýzy, Porterova modelu a 4P marketingového mixu. V ústřední části je provedena finanční analýza firmy a v závěrečné, nejdůležitější části jsou vytvořeny návrhy na zlepšení finanční situace na základě získaných údajů.
Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení
Rytířová, Monika ; Karas, Michal (oponent) ; Bartoš, Vojtěch (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá hodnocením finanční situace společnosti H & M spol. s r.o. v letech 2015-2019. Práce je rozdělena do tří klíčových částí. První část obsahuje teoretickou stránku, kde je vysvětlení základních pojmů a vybraných ukazatelů. Druhá část se zaměřuje na praktickou část, která zahrnuje informace o analyzovaném podniku a samotnou finanční analýzu. Závěrečná část práce se věnuje návrhům na zlepšení finanční situace podniku.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 238 záznamů.   1 - 10dalšíkonec  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.