Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 22 záznamů.  předchozí11 - 20další  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Tipovací portál
Nagy, Erik ; Očenášek, Pavel (oponent) ; Burget, Radek (vedoucí práce)
Cieľom tejto bakalárskej práce je navrhnúť a implementovať informačný systém pre tipovací portál, ktorý umožní tipovať výsledky zápasov NHL, zdieľať tipy medzi užívateľmi a hodnotiť úspešnosť jednotlivých užívateľov v tipovacej súťaži. Výsledná aplikácia je implementovaná ako webový portál s použitím PHP a MySQL.
Návrh na podporu prodeje služeb společnosti
Matějka, Lukáš ; Lebeda, Martin (oponent) ; Heralecký, Tomáš (vedoucí práce)
Diplomová práce je zaměřena na podporu prodeje služeb společnosti vytvořením internetového portálu, na kterém bude možné snadno a rychle založit internetové stránky včetně jejich administrace. V práci je analyzováno tržní prostředí, popsán proces vytvoření portálu a navrženy cenové varianty.
Concept of Information System for Table Reservation and Delivery Service for Modern Restaurant
Bumbál, Lukáš ; Rózsa,, Zoltán (oponent) ; Dydowicz, Petr (vedoucí práce)
The aim of this thesis is the proposal of booking a table at a restaurant and ordering food delivery system. The work is divided into 5 chapters. It contains 44 images, 8 tables and 1 appendix. The first chapter describes the objective of the work, methods and processing procedures. In the second chapter is devoted to familiarization with the booking and delivery systems that are available in the market. In the third chapter is done SWOT Analysis for the restaurant La Fiamma in Bratislava. In the fourth chapter is designed and developed the system table reservations at this restaurant and designed the ordering system food delivery as well. The next section describes the economic benefits of implementing the described system. The result of this thesis is the function module table reservations as a part of web portal the restaurant La Fiamma.
Podnikatelský záměr pro vytvoření gastronomického portálu
Štěpánek, Jiří ; Ing.Petr Lepka (oponent) ; Šimberová, Iveta (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá podnikatelským záměrem pro vytvoření gastronomického portálu. Práce popisuje projekt od vzniku e-shopu, přes získávání zákazníků a rozšiřování o další moduly, až po kompletní internetový portál zajišťující péči pro gastronomické provozovny. Práce je rozdělena na dvě hlavní části, teoretickou a praktickou část. V teoretické části je vysvětlována problematika uplatňovaných pojmů a metod, které jsou následně aplikovány v části praktické. Praktická část využívá strategické analýzy a popisuje řešení problému.
Podnikatelský záměr
Vaško, Michal ; Vomočilová, Květa (oponent) ; Hanušová, Helena (vedoucí práce)
Diplomová práce je zaměřena na tvorbu podnikatelského plánu pro vytvoření internetového portálu pro snadné založení elektronických obchodů včetně jejich následné administrace. V práci jsou analyzovány podmínky tržního prostředí, konkurence, proces založení takového portálu a jeho údržby.
Podnikatelský plán pro internetový portál ArtBe
Klauserová, Barbora ; Müllerová, Jana (vedoucí práce) ; Hartman, Ladislav (oponent)
Diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu nově vznikající společnosti ArtBe s.r.o. V rámci teoretické části je sledována otázka důležitosti a významu podnikatelského plánu pro firmy a podnikatele. Podrobněji se práce věnuje obecné struktuře podnikatelského plánu, na základě které je vyhotoven konkrétní podnikatelský plán v praktické části práce. ArtBe s.r.o. je společnost, jejíž hlavní činností je provoz internetového portálu zprostředkujícího prodej vybrané české a slovenské autorské tvorby. V rámci podnikatelského plánu jsou sledovány a zhodnocovány možnosti dalšího směřování a rozvoje společnosti.
Analýza vzdělávacích portálů v ČR.
Kotrč, Tomáš ; Šedivá, Zuzana (vedoucí práce) ; Marešová, Zdena (oponent)
Bakalářská práce se zaměřuje na české e-learningové portály, které poskytují odkazy nebo přímo vytvářejí výukové kurzy na školení specialistů v oblasti informačních technologií. Cílem práce je vybrat takový e-learningový portál, jehož produkty jsou nejvhodnější pro školení IT specialistů. Výběr portálů byl proveden na základě analýzy a výběru podle stanovených kritérií. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je popsána problematika e-learningu (definice pojmu e-learning, jeho historický vývoj, typy, výhody a nevýhody, využití, trendy, ...). Praktická část se sestává z nastavení kritérií e-learningového portálu, metody analýzy portálu podle těchto kritérií, výsledného zhodnocení a stanovení doporučení.
Podnikatelský plán - Informační portál pro zahraniční návštěvníky Prahy
Hrubý, Jan ; Srpová, Jitka (vedoucí práce) ; Habrmanová, Blanka (oponent)
Cílem diplomové práce je sestavit podnikatelský plán pro založení podniku nabízejícího služby internetového portálu pro zahraniční návštěvníky Prahy a tím ověřit uskutečnitelnost podnikatelského záměru. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část vysvětluje a popisuje základní rozdělení internetového trhu, součásti online marketingu a jeho trendy a zejména význam a strukturu podnikatelského plánu. Praktická část se zabývá samotným projektem, ke kterému je sestaven podnikatelský plán se všemi jeho náležitostmi. Je popsán podnikatelský záměr, definovány cíle podniku, provedeny analýzy trhu, zákazníků a konkurence, představena marketingová strategie a sestaven projektový plán realizace a finanční plán. Celý plán je závěrem hodnocen SWOT analýzou a analýzou rizik.
Tvorba a rozvoj informačního portálu pro podnikatelskou veřejnost
MATOUŠEK, Libor
Diplomová práce je zaměřena na tvorbu a rozvoj informačního portálu pro podnikatelskou veřejnost. Cílem práce je tvorba a návrh rozvoje konkrétního informačního portálu pro podnikatelskou veřejnost. Nedílnou součástí bude návrh marketingového mixu a propojení tohoto portálu s vhodnými institucemi pro podnikatele.
Podnikatelský plán - internetový portál Gastrosvět.cz
Procházka, Petr ; Křížek, Miroslav (vedoucí práce) ; Kešner, Martin (oponent)
Cílem diplomové práce je popis plánování, vzniku a rozvoje inzertního portálu pohostinských zařízení Gastrosvět.cz, jakožto vlastního projektu realizovaného prostřednictvím Podnikatelského inkubátoru VŠE. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část vysvětluje a popisuje používané pojmy podnikatelský plán, SWOT analýza, bilance, výkaz zisků a ztrát, výkaz cash-flow, analýza bodu zvratu, právní formy podniku, životní cyklus podniku a podnikatelský záměr. Praktická část se již zabývá samotným projektem a obsahuje informace o jeho podnikatelském záměru, know-how, polohové působnosti, segmentaci trhu, časovém plánu, právní formě, podnikatelském cíli, analýze konkurence, SWOT analýze před zahájením projektu, finančním plánování, obchodní strategii, požadavků na systém, marketingu a reklamě.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 22 záznamů.   předchozí11 - 20další  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.