Název: Charakteristika slovenskej gastronómie na konkrétnom prípade
Překlad názvu: The characteristics of Slovak cuisine in a particular case
Autoři: Štofková, Zuzana ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Vaško, Martin (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2010
Jazyk: slo
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [slo] [cze] [eng]

Klíčová slova: analýza provozní činnosti; cestovní ruch na Slovensku; národní gastronomie; slovenská gastronomie; analysis of operational activities; national gastronomy; Slovak gastronomy; tourism in Slovakia

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/25513

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-74350


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-11-30, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet