Název: Metodika stanovení Nutriční stopy a její praktické využití v podmínkách ČR
Překlad názvu: Methodology for calculating Nutritional Footprint and its practical use in the Czech Republic
Autoři: Kapitulčinová, Dana ; Jelínková, Zuzana ; Havránek, Miroslav ; Zvěřinová, Iva ; Weinzettel, Jan
Typ dokumentu: Metodiky
Rok: 2018
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Nutriční stopa; vzdělávání a osvěta; výživa a zdraví; životní prostředí; education; environment; nutrition and health; Nutritional Footprint
Číslo projektu: TD03000150 (CEP)
Poskytovatel projektu: TA0

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.14178/2428

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-621019


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Analytické a metodické materiály > Metodiky
 Záznam vytvořen dne 2024-07-17, naposledy upraven 2024-08-26.


Plný text:
Pokud se vám dokument nezobrazí v prohlížeči, uložte jej na svůj PC a otevřete jej v příslušném programu.
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet