Název: Návrh úprav marketingového mixu ve vybrané restauraci
Překlad názvu: The Proposal Modification of The Marketing Mix in The Selected Restaurant
Autoři: Ryšavá, Monika ; Havíř, David (oponent) ; Milichovský, František (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Marketing; marketingový mix; mystery shopping; restaurace; SWOT analýza; zákazníci; customers; Marketing; marketing mix; mystery shopping; restaurant; SWOT analysis

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: https://hdl.handle.net/11012/246367

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-619197


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-06-22, naposledy upraven 2024-06-22.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet