Název: Využití citrusových plodů v potravinářství
Překlad názvu: Use of citrus fruits in the food industry
Autoři: Havlíková, Michaela ; Hudečková, Helena (oponent) ; Mikulíková, Renata (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Citrusy; marmeláda; nutriční charakteristiky; senzorická analýza; sušený plát; želé; Citrus; dried slice; jelly; marmalade; nutritional characteristics; sensory analysis

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: https://hdl.handle.net/11012/245595

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-615171


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-05-25, naposledy upraven 2024-05-25.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet